Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 22:00
Søndag:                kl. 14:00 - 22:00

Menu
Tips & tricks til mobilcovers

Individualisér, beskyt og design dit personlige mobilcover fra Pixum!

Lav her

Tips & tricks til design af dit Pixum mobilcover

Find tips & tricks om Pixum mobilcoverne og deres design på denne side. Her er mange tips til at hjælpe dig, for eksempel ved at tilpasse dit eget cover eller de forskellige måder at designe coveret på derhjemme og på farten. Lær om de forskellige covers egenskaber og materialer og deres fordele, så du kan træffe det helt rigtige valg når du vil til at bestille det cover, som skal pryde din telefon den næste lange tid.

Pixum mobilcover-app

Lav dit personlige mobilcover med billederne fra din iPhone eller iPad direkte i vores mobilcover-app.

Oversigt over Pixum mobilcover-tipsene

Hjælpsomme tips til design af coveret

Er et læder etui bedre egnet til dit formål, eller skal det være af ægte træ? Hvordan renser du de forskellige covers og hvad skal der lægges særlig vægt på? Hvor følsomme er træ- eller silikone coverne? Hvordan kan du redigere det ønskede motiv og hvor omfattende er tilpasningsmulighederne? Og hvordan kommer dit yndlingsfoto nogensinde på coveret? Disse og andre spørgsmål vil blive besvaret kompetent og ukompliceret, så intet står i vejen for dig at designe dit personlige drømmecover - ved hjælp af disse tips får du alle de vigtige indsigter, der er nødvendige for at du får mest muligt ud af dit telefoncover! Lad dig også inspirere af vores kreative idéer til mobilcoverne, hvilke muligheder du har for at dekorere dit mobilcover.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om mobilcoverne
Lav mobilt

Også med vores Pixum mobilcoverapp kan du omsætte mange af disse designtips! Således bliver dit ønskecover til direkte fra den smartphone, som det sidenhen skal beskytte. Gode råd og vejledning finder du selvfølgelig også i her.

Vores kundeservice hjælper dig videre

Ved spørgsmål til vores produkter kan du besøge vores servicesider eller kontakte vores kundeservice pr. telefon eller e-mail.