NYHED: Lav et mobilcover med din helt egen collage
NYHED:
Lav et mobilcover med din helt egen collage

Aldrig mere vælge mellem dine yndlingsbilleder - lav dit helt personlige Pixum mobilcover!

Lav her

Kreativ inspiration til dit Pixum mobilcover med collage

Dine highlights fra den sidste rejse

Alle dine yndlingsbilleder fra familieferien, kan du nu forevige på et Pixum mobilcover. Den allerstørste oplevelse placerer du i midten af collagen, større motiver passer bedst som blikfang.

De kærligste parfotos på et mobilcover

Med hjælp af collagefunktionen kan du placere dine helt specielle øjeblikke på et Pixum mobilcover. Dit smartphonecover med fotocollage ser ikke bare knaldgodt ud, men som silikone-cover giver det også din telefon en rigtig god beskyttelse.

Skridt for skridt guide til at lave din mobilcovercollage online

I Pixum onlinedesigneren finden du de nødvendige værktøjer til at lave en vidunderlig collage til dit smartphonecover. Designet er meget nemt og hurtigt lavet:

 1. Åbn Pixum onlinedesigneren
 2. Vælg telefonmodel og covervariant
 3. Upload billeder til collagen
 4. Klik på "Layout" (under telefonencoveret) og vælg det ønskede antal billedflader
 5. Træk billederne hen over billedfladerne
 6. Rediger billderne
 7. Nu er du færdig? Så bare læg coveret i indkøbsvognen og gå til kassen
 8. Afslut købet online

I collagefunktionenhar du mulighed for at redigere hvert billede individuelt. For at gøre dette skal du bruge "Bearbejd billede"-indstillingen, hvis billederne ikke allerede er redigeret. Blandt andet kan du rotere, zoome og beskære billederne. Du kan også justere farvemætning, lysstyrke og kontraster.

Med Sepia-filteret forandrer du hele farvebilledet, og giver motivet en kunstig patina. Du kan også sløre dine billeder eller arbejde med Gamma-korrektur. Prøv selv at lege lidt med funktionerne, og se hvordan dine billeder ser bedst ud. Hvis du er tilfreds med collagen, så læg dit produkt i indkøbsvognen og bestil det. » 2. Collagen-idéer & gaveinspiration »

Pixum tip

Opret en kundekonto, inden du går i gang! Det gør det lettere for dig at designe dit mobilcover. Med din egen kundekonto har du nemlig mulighed for at lave flere versioner af den samme collage, og gemme dem i kontoen. Til sidst vælger du den version af collagen, du synes allerbedst om, og bestiller denne.

Hjælp & tips til mobilcoverne fra Pixum

Pixum mobilcover-tips

Fra valg af tekst og motiv til rengøring af coveret - i tipsene til Pixum mobilcoverne lærer du alt, hvad der er værd at vide om design og vedligehold af vores covers.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Alle dine yndlingsbilleder på et mobilcover

Den særlige ved en collage er den mangfoldighed af farver, som helhedsbilledet giver. På en overflade finder du alle dine favoritmotiver, så du kan nyde dem, mens du kigger på det. For dig som designer af dit mobilcover betyder det, at du ikke er er nød til at skulle træffe et valg. Du behøver ikke at udvælge et enkelt billede, men kan uploade flere billeder, der passer til hinanden.

Da designet af dit mobilcover er en meget personlig sag, kan du selv vælge om det skal være et farverigt mix af billeder eller om du hellere vil begrænse dig til få men større motiver. Der er ingen andre end dig, som bestemmer hvordan din collage skal se ud.

Her finder du et par idéer til flotte smartphonecover-collagen:

 • Familiefotos: Du kan få alle de vigtigste familiemedlemmer med på dit mobilcover. Særligt godt virker de sjoveste, sødeste eller sejeste børnebilleder.
 • Et stænk af farver: Med en collage kan du oprette en slags mosaik, der er sorteret efter farve. Brug kun billeder med et valgt farvetema eller opret farverummet med forskellige design
 • Firmahistorie: Er mobilcoveret tiltænkt firmatelefonen, så kan du grafisk vise virksomhedens historie. Brug de forskellige logoer, I har haft gennem tiden, jeres produkter eller forandringerne i byggeriet/kontorerne.
 • Feriemotiver: Som rejsejunkie er de bedste feriebilleder helt perfekte. Placér dine billeder med forskellige seværdigheder, bymotiver eller strande på telefonens cover.
 • Kulinarisk: Iøjnefaldende er billeder med fyldte chokolader, placeret enkeltvis på collagens billedfelter. Men også dine yndlingscocktails eller livretter gør dit cover helt personligt.

Som du bemærker, kan du oprette de forskelligste temaer til dine collager. Vær dog opmærksom på jo flere billedfelter du vælger, des mindre bliver de enkelte motiver. Derfor er det tilrådeligt at bruge billeder, der ser godt ud sammen. Derudover skal du have en god opløsning, så de mange små detaljer forbliver let genkendelige.

En personlig og individuel gave

Et selvdesignet mobilcover med en collage af personlige billeder er en vidunderlig gave. Fordi du kan være sikker på at dette mobilcover er helt unik. Det er en absolut iøjnefaldende og samtidig meget praktisk gave.

Hvis du ønsker at forære et selvdesignet cover og ikke ved præcis, hvilket motiv der virker godt og som modtageren vil synes om, så lad dig inspirere! Besøg vores kreative idéer til mobilcovers og find enestående eksempler. Her præsenteres du for flotte portrætter, men også for hverdagens ting og sager, der er ideelle som motiv til en collage. Skosamlinger eller et klaver viser gavemodtagerens interesser og virker fantastisk som billedcollage!