Mobilcover i silikone til Apple iPhone X

Dit mobilcover til Apple iPhone X:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

Disse mobilcovers kunne også interessere dig

*inkl. moms, ekskl. porto

iPhone 6 silikone-cover mobilcover

Silikone-coveret fra Pixum smiger sig omkring din smartphone som et andet hudlag. det er fleksxibelt og kan let bøjes, så det tilpasser sig formen på din mobil perfekt. Der er selvfølgelig også udskæringer til alle betjeningselementer, sensorer og kamera, så mobilen stadigvæk kan udnyttes uden indskrænkninger.

Design dit iPhone 6 silicone-cover online

Hos Pixum har du mulighed for, selv at designe dit mobilcover helt ud fra dine egne ønsker og idéer. Bekymringer vedrørende trykkets robusthed på det bøjelig silikone-cover kan du glemme. Takket være den specielle trykproces er selve trykket lige så fleksibelt som mobilcoveret. Trykket følger enhver bevægelse som coveret udsættes for og holder så lange som du vil bruge din smartphone. Når du designer et silikone-cover er det legende let:

  • upload det eller de fotos , som du vil have på coveret eller vælg et motiv fra vores omfattende motivsamling i Pixum galleriet.
  • hvis det ønskes, tilføjes tekst, eksempelvis dit motto eller et citat du holder af eller navnene på dine børn.
  • vælg blandt de over 110 baggrundsfarver, i fald dit motiv ikke udfylder hele fladen.
  • kontroller forhåndsvisningen af dit silikone-cover til din iPhone 6 i editoren.
  • dit smartphonecover er færdigt og skal bare lægges i indkøbsvognen.

Et personligt designet silikone-cover: Den perfekte gave

Et individuelt betrykt silikone-cover er den perfekte gave til smartphone-entusiaster, om til jul, til fødselsdag eller jubilæet. Din kreativitet får frit spil , om et børnefoto, en lille collage, logoet fra yndlingsklubben eller et ode til hjemstavnen - med Pixum's online-designer er der næsten ingen designønsker, som ikke kan opfyldes. Start med dit personlige design og bestil din iPhone 6 silikone-cover mobilcover!

Find kreative idéer til dit cover

MOBILCOVER MED DIN EGEN COLLAGE

Aldrig mere vælge mellem dine yndlingsbilleder - lav dit helt personlige Pixum mobilcover!

Vi har en idé til dig

Dit Pixum smartphonecover kan du designe frit efter din egen forestilling med smarte og moderne motiver. Find selv inspiration til design i vores kreative verden.

Den kendte Pixum-kvalitet

Kundebedømmelser