Din rabatkode er:

3859EA4875DE9C2

Julekort fra Pixum med 10% rabat

For eksempel:

kun kr. 102,60 før kr. 114,00

Til oversigten »

Lav nu

Designfoldekortsæt lang fals M - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Unikke julekort med passende konvolutter kan bestilles her hos Pixum.

fra kr. 144,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Designpostkortsæt L - 10stk (etsidet tryk, postkortkarton glans)

Send kreative julekort som postkort. Smukke farver med vores høj kvalitets digitale tryk metoder.

fra kr. 114,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Designfoldekortsæt kort fals L - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Individuelle foto julekort i pakke af 10. Inkluderer konvolutter.

fra kr. 164,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Designfoldekortsæt lang fals L - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Enkelt side trykket julekort i pakke af 10 stks. Mange forskellige designs.

fra kr. 164,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Vælg imellem mange forskellige julekort designs

Vil man gerne have, at ens julekort skal skille sig ud, så kan det ikke anbefales at købe sine kort i supermarkedet som alle de andre. Derved risikere man at sende de samme kort frem og tilbage til hinanden, hvilket kan være ganske kedeligt. Vil man gerne undgå at sende hinanden de samme julekort, så har Pixum en god løsning.

Man kan få fremkaldt sine helt egne personlige julekort med ens bedste foto. Derved kan man være sikker på, at modtageren af julekortet vil værdsætte kortet endnu mere og eventuelt have det stående fremme efterfølgende, fordi det skiller sig ud fra alle de andre julekort man modtager. Der er intet der varmer mere i en kold juletid end et personligt julekort fra en man holder af.Til julekorteneVælg imellem mange forskellige julekort designs

Pixum tilbyder et bredt udvalg af designmuligheder, hvor det er muligt at have et eller flere forskellige fotos trykt på kortene. Det er utroligt let at lave sine kort og det tager kun ganske kort tid. Det eneste der kan tage lidt tid, er at vælge det helt rigtige billede. Når man har bestilt, så bliver kortene sendt hjem til en et par dage efter bestillingen. Så skab glæde hos dem du holder af og send dem en julehilsen på et personligt julekort med foto.

Hvis man er i tidsnød så kan man også vælge at lave et julekort fra sin mobil eller tablet. Med applikationen Pixum Instacard, kan man nemt og hurtigt fremstille og sende sit julepostkort inden for ganske få minutter. Vælg et billede, skriv en personlig julehilsen og til sidst adressen. Få dage efter bliver dit julepostkort leveret hos modtageren. Så spar dyrbar tid på køb af julekort og frimærker og turen til posthuset. Download Pixum Instacard i dag og send dine dine personlige hilsner og glæd dem du holder af.

Lav dine egne Pixum Fotokort I dag. Trustpilot er en hjemmeside hvor kunderne kan skrive feedback til deres produkter og give en score, vi har fået 1705 anmeldelser og har et gennemsnit på 7,9 stjerner ud af 10 mulige. Julekortene starter fra kr. 84,00

Flere interessante temaer

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Løbende kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert af vores partner PostNord.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort
*Rabatkoden er gyldig til og med d. 31.05.2020 og giver 10% rabat på vareværdien af alle fotokort i din bestilling. Porto beregnes ud fra prisliste. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og kan kun indløses én gang pr. kunde, dennes husholdning, leverings- og regningsadresse. Der kan kun indløses én rabatkode pr. bestilling, det er derfor ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger.