Kun det bedste til mor!

Den 9. maj er det mors dag! Lav nu helt personlige gaver med dine allerbedste billeder og få dem sendt direkte til din mor.

De dejligste gaver til mors dag

Vil du gerne sige tak til din mor eller bedstemor? Hvad så med at overraske hende med Pixum fotoprodukter, som du selv har designet. Genoplev de bedste minder og gør denne mors dag helt uforglemmelig! Netop nu, hvor vi ikke kan se hinanden, betyder de personlige fotogaver endnu mere. Vi har her samlet et potpourri med de skønneste gaveidéer.

Pixum tip

Alle vores fotoprodukter kan du også vælge at få sendt direkte hjem til din mor eller bedstemor. Du vælger ganske enkelt en afvigende leveringsadresse ved bestillingen. Din mor eller bedstemor vil få sig en dejlig overraskelse, som redder hele dagen!

Populære mors dags gaver

Pixum fotobog som gave

God plads til taknemmelighed

Der er så mange vidunderlige minder fra barndommen at tænke tilbage på. Sig tak for dem i en skøn Pixum fotobog i tværformat.

fra kr. 79,00

Pixum vægbilleder til hjemmet

Dit foto bag akrylglas

Dekorer dine vægge med de dejligste minder - her bag højkvalitativt akrylglas med flot dybdevirkning.

fra kr. 313,00

Gaveidéer med fotos

Billeder fra fælles øjeblikke

Fremkald dine dejligste minder på premium fotopapir og ønsk din mor en skøn og minderig mors dag.

fra kr. 1,25 pr. billede

Andre gaveidéer til mor

Temaverden til mors dag: Gaver fra hjertet

De skønneste gaveidéer fra hjertet

Til mors dag vil du gerne sige tak og glæde din mor. Naturligvis bliver din mor glad for en flot buket blomster, men hun vil blive endnu gladere for en mere personlig gave.

Forevig dine dejligste billeder på et fotokrus, på billeder, et sjovt mobilcover eller noget helt fjerde.

De dejligste minder i en Pixum fotobog

Har du efterhånden en del billeder med oplevelser, du har haft sammen med din mor? Så lav en fotobog med de allerbedste billeder fra de seneste år.

Udover billederne kan du tilføje sjove anekdoter, der passer til historien bag billederne.

Personlige mobilcovers og andre fotogaver

Et foto af dig og din mor på mobilcoveret er en sød gaveide, som din mor vil blive rigtig glad for, så hun altid kan have dig ved hånden!

Du kan også trylle smilet frem på hendes ansigt med en blød krammepude, et fotokrus til morgenbordet eller sjove fotomagneter. Lad din kreativitet få frit spil - Det' let! Det' sjovt!

Hav dine kære i hjertet, indtil I kan give hinanden et rigtigt kram!