Din rabatkode*

B82BA32F25BA8ED

Lav en Pixum fotocollage og få 40 kr i bonus

Vælg materiale & Lav din collage


Til oversigten over materialetyper »

Lav nu

Fotocollage som plakat

Fotocollage på premium fotopapir. 10 forskellige collage designs at vælge imellem.

kr. 49,00

incl. moms, excl. Porto

Til plakatcollage

Fotocollage på fotolærred

Fotocollage på fotolærred af høj kvalitet. Monteret på en ægte træramme.

kr. 199,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotolærredcollage

Design plakat

Fotoplakat på Premium papir med glans overflade i 75×50 cm format med kreativt design.

kr. 119,00

incl. moms, excl. Porto

Til plakatcollage

Fotopanel på hård skum

Fotopanel i Premium hård skum kvalitet, med plads til 8 billeder 80 x 20.

kr. 380,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotopanel

Fotocollage fra Pixum - Fremvis dine bedste fotos på et billede

Ofte har man taget mere end et enkelt godt foto, som man gerne vil have op på sine vægge. Derfor kan man hos Pixum bestille sit storformat som fotocollage og dette er ved alle materiale typer. Så hvad enten man ønsker en fotoplakat, eller et ædelt galleritryk, så er det muligt at bestille det som collage. Man kan endvidere vælge imellem mange forskellige layout typer, så man kan få sit billede præcis som man ønsker det.

Når man bestiller sin fotocollage hos Pixum så kan man vælge at indsætte op til 4 billeder. Derudover kan man vælge imellem 10 forskellige layouts, så der er et til enhver smag. Det er også muligt at påføre en tekst på sin collage, hvilket kan være en sjov lille tilføjelse. Sidst men ikke mindst kan man vælge imellem i bredt udsnit af formater fra 20x30 cm til 100x150 cm.Til fotocollageEn fotocollage fra Pixum til dine bedste billeder

Hvis man er interesseret i et fotoprodukt, som skiller sig lidt ud fra mængden, hvor man har mange muligheder for at individuelsere, så er en fotocollage det helt rigtige valg. Som nævnt ovenfor har man 10 forskellige opsætninger at vælge imellem, når man designer sin collage. Derudover kan man vælge at placere 2 til 4 billeder på sin collage, inklusiv en tekst.

Hvis man ikke har få taget det helt rigtige billede, eller billedet man har ikke er i den rigtige opløsning til det formatet man gerne vil bestille så fortvivl ikke. I Pixum galleriet kan man vælge imellem 14 millioner billeder taget af professionelle fotografer. Billederne er sorteret i mange mange forskellige kategorier så det er let at finde det helt rigtige foto til sin fotocollage.

Pixum Vægbilleder passer til enhver, om det er teenageren, mormor eller storebror, Pixum tilbyder et passende format, materiale og størrelse. På Trustpilot har vi 1705 anmeldelser og et gennemsnit på 7,9 stjerner ud af 10. Vægbilleder starter fra kr. 17,00

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Løbende kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert af vores partner PostNord.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort
*Den ovennævnte rabatkode er gyldig til og med 30.04.2020 og giver 40 kr rabat på vareværdien ved storformater (Fotoplakat, Akrylglas, AluDibond, Hård skum, Galleritryk og fotolærred). Porto beregnes ud fra prisliste. Der kan kun indløses én rabatkode pr. husholdning, leverings- og regningsadresse. Det er ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger. Rabatten kan ikke efterfølgende fradrages i løbende eller allerede afviklede bestillinger.