Pixums onlinejulekalender
- 5. låge

Vind gavekort til artboxONE!

artboxONE er Pixums søstershop, der sælger fed kunst fra unge fremadstræbende kunstnere og fotografer!

Derudover giver vi dig i dagens låge en rabatkode på 15% til dine julekort.

Din rabatkode*:
HD7WY497AH5GBP
Åbn kalenderens 5. låge

Pixums onlinejulekalender:
5. låge

Gå til næste låge

Denne konkurrence er allerede afsluttet, og vinderen vil blive kontaktet snarest - åbn dagens låge her, og lad dig overraske!

Julekonkurrence: Vind et gavekort på 500 kr. til artboxONE

Bag den 5. låge i Pixums onlinejulekalendergemmer sig et gavekort til en værdi af 500 kr. til den online kunstshop, artboxONE.

artboxONE er Pixums søstershop, og her finder du en masse fed kunst, såsom vægbilleder, men også fotogaver med motiver af professionelle fotografer, tegninger fra kunstnere og grafikere mm. Find dit yndlingsmotiv, og få det trykt på et af de mange flotte materialer.

Juletilbud: Spar 15 % på dine julekort

Har du allerede lavet alle årets julekort?

Hvis ikke, så har du nu mulighed for at lave dine helt personlige julekort med flotte effektlakker OG spare 15 %.

Læs mere om, hvordan du kan designe dine helt personlige julekort med dine egne billeder herunder!

Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.

Jul hos Pixum

Kreative julegaver

Design, bestil og forær helt unikke og personlige julegaver: Pixum tilbyder et væld af fotoprodukter, som med dine personligt udvalgte fotos udgør den perfekte gave.

Pixums onlinejulekalender

Tid til forkælelse, vilde dyr, fede rygsække samt mange andre spændende præmier, gode tilbud og inspiration til din jul og dine fotoprodukter. Besøg onlinejulekalenderen hver decemberdag til og med d. 24. december, og åbn en ny låge. Hovedpræmien er et forkælelsesophold for 2 personer på en dansk kro eller et dansk hotel!

Glansfulde kortprodukter

Dine personlige fotokort - med et ekstra touch

Dekorér dine fotokort med dekorative guld- og sølvelementer eller flotte, kulørte effektlakker. I Pixum fotounivers softwaren (fra version 6.3.6) kan du benytte dig af de flotte, særligt iøjnefaldende og følbare lakker:

 • Vælg et kortdesign med effektlak
 • Pynt tekster og cliparts individuelt - ved klassiske kortdesigns eller ved kort uden design

Guld- og sølvtryk samt effektlakkerne fås ved følgende kortprodukter:

 • Foldekort M (standardpapir mat) i sæt a 10 ens kort
 • Foldekort L (standardpapir mat) i sæt a 10 ens kort
 • Fotokort M
 • Fotokort L

Højkvalitativ dekoration af dine kort

Vælg mellem kulørt effektlak eller klassisk sølv- eller guldtryk.
Fra kr. 34,00.

Trin for trin: Sådan gør du

Følg diamanten...

Klik på det lille diamantsymbol i Pixum fotounivers softwarens editor for at se, hvordan du kan dekorere dine fotokort med vores særligt følbare lakker.

Dine Pixum fotokort med design OG effektlak - sådan gør du

 1. Vælg kortdesign
  Vælg først enten fotokort eller foldekort (størrelse M eller L), og start så editoren i fotounivers softwaren. For at kunne anvende effektlakkerne på foldekort, skal du vælge et sæt med 10 ens kort og mat standardpapir.

 2. Vælg kortdesign ud fra diamantsymbolet
  Når du ser et diamantsymbol ud for et kortdesign, betyder det, at kortdesignet kan dekoreres med effektlak. Find et kortdesign, og download det.
  »Tip: Det er nemmest, hvis du i designudvalget først vælger en kategori, og herefter sorterer efter muligheden for at bruge effektlakker (øverst i vinduet).

 3. Design dine fotokort
  Klik på "Lav med frit designvalg", og personliggør så kortene med dine fotos og passende tekster.
  »Tip: Ønsker du et andet design eller en anden slags effektlak, så klik på "Mere" under de viste designs. Herefter åbnes designvinduet igen, hvor du så kan vælge et andet design.

Guld-, sølv- og effektlak på tekster og cliparts

 1. Vælg kortdesign
  Vælg først enten fotokort eller foldekort (størrelse M eller L), og start så editoren i fotounivers softwaren. For at kunne anvende effektlakkerne på foldekort, skal du vælge et sæt med 10 ens kort og mat standardpapir.

 2. Vælg mellem klassiske designkort eller kort, du selv designer
  Vælg i designvinduet et kort med klassisk design eller klik på "Lav med frit designvalg".

 3. Tekster med effektlak
  Når du tilføjer et tekstfelt til dit fotokort, vises dine muligheder for at dekorere kortet automatisk. Vælg den variant, du synes bedst om, og din tekst vises straks i editoren med den valgte effekt.
  »Tip: Hvis du sidenhen vil ændre den valgte effektlak, klikker du bare på diamantsymbolet i værktøjslisten øverst i editoren.

 4. Cliparts med effektlak
  Ønsker du at anvende effektlak på dine cliparts, klikker du i nederste, venstre hjørne på "Cliparts", hvorefter du i dropdown-menuen kan vælge den type effektlak, du bedst kan lide. Herefter vil alle de cliparts, der fås med den ønskede effektlak, vises.
  »Tip: Vælg først en cliparts-kategori - fås der cliparts i denne kategori, der fås med effektlak, vil de nu vises i en 2. dropdown-menu.

Vi ønsker dig rigtigt god fornøjelse med at designe dine personlige fotokort!