Fotokort med flotte, fremhævede effektlakker
Fotokort med flotte, fremhævede effektlakker

Til dine særlige anledninger anbefaler vi vores personlige fotokort - tilfør dem lige dét ekstra: guld- eller sølvtryk eller effektlakker.
Nu tilgængeligt i Pixum fotounivers softwaren!

Glansfulde kortprodukter

Dine personlige fotokort - med et ekstra touch

Dekorér dine fotokort med dekorative guld- og sølvelementer eller flotte, kulørte effektlakker. I Pixum fotounivers softwaren (fra version 6.3.6) kan du benytte dig af de flotte, særligt iøjnefaldende og følbare lakker:

 • Vælg et kortdesign med effektlak
 • Pynt tekster og cliparts individuelt - ved klassiske kortdesigns eller ved kort uden design

Guld- og sølvtryk samt effektlakkerne fås ved følgende kortprodukter:

 • Foldekort M (standardpapir mat) i sæt a 10 ens kort
 • Foldekort L (standardpapir mat) i sæt a 10 ens kort
 • Fotokort M
 • Fotokort L

Højkvalitativ dekoration af dine kort

Vælg mellem kulørt effektlak eller klassisk sølv- eller guldtryk.
Fra kr. 49,00.

Trin for trin: Sådan gør du

Følg diamanten...

Klik på det lille diamantsymbol i Pixum fotounivers softwarens editor for at se, hvordan du kan dekorere dine fotokort med vores særligt følbare lakker.

Dine Pixum fotokort med design OG effektlak - sådan gør du

 1. Vælg kortdesign
  Vælg først enten fotokort eller foldekort (størrelse M eller L), og start så editoren i fotounivers softwaren. For at kunne anvende effektlakkerne på foldekort, skal du vælge et sæt med 10 ens kort og mat standardpapir.

 2. Vælg kortdesign ud fra diamantsymbolet
  Når du ser et diamantsymbol ud for et kortdesign, betyder det, at kortdesignet kan dekoreres med effektlak. Find et kortdesign, og download det.
  »Tip: Det er nemmest, hvis du i designudvalget først vælger en kategori, og herefter sorterer efter muligheden for at bruge effektlakker (øverst i vinduet).

 3. Design dine fotokort
  Klik på "Lav med frit designvalg", og personliggør så kortene med dine fotos og passende tekster.
  »Tip: Ønsker du et andet design eller en anden slags effektlak, så klik på "Mere" under de viste designs. Herefter åbnes designvinduet igen, hvor du så kan vælge et andet design.

Guld-, sølv- og effektlak på tekster og cliparts

 1. Vælg kortdesign
  Vælg først enten fotokort eller foldekort (størrelse M eller L), og start så editoren i fotounivers softwaren. For at kunne anvende effektlakkerne på foldekort, skal du vælge et sæt med 10 ens kort og mat standardpapir.

 2. Vælg mellem klassiske designkort eller kort, du selv designer
  Vælg i designvinduet et kort med klassisk design eller klik på "Lav med frit designvalg".

 3. Tekster med effektlak
  Når du tilføjer et tekstfelt til dit fotokort, vises dine muligheder for at dekorere kortet automatisk. Vælg den variant, du synes bedst om, og din tekst vises straks i editoren med den valgte effekt.
  »Tip: Hvis du sidenhen vil ændre den valgte effektlak, klikker du bare på diamantsymbolet i værktøjslisten øverst i editoren.

 4. Cliparts med effektlak
  Ønsker du at anvende effektlak på dine cliparts, klikker du i nederste, venstre hjørne på "Cliparts", hvorefter du i dropdown-menuen kan vælge den type effektlak, du bedst kan lide. Herefter vil alle de cliparts, der fås med den ønskede effektlak, vises.
  »Tip: Vælg først en cliparts-kategori - fås der cliparts i denne kategori, der fås med effektlak, vil de nu vises i en 2. dropdown-menu.

Vi ønsker dig rigtigt god fornøjelse med at designe dine personlige fotokort!