Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

20% rabat på din fotokalenderbestilling

For eksempel:

Familie kalender til kr. 119,20, før kr. 149,00

Din rabatkode*:
257C4C2B58882C4
Find din kalender her!

Familiekalender med foto

Med en familiekalender, er det en anelse lettere at holde styr på familielivet. Derudover er familiekalenderen med foto en flot og dekorativ udsmykning, man kan have hængende på en væg eller køleskab. Det er let at lave sin personlige fotokalender hos Pixum, det sværeste bliver at udvælge billederne man vil benytte.

Med en familie kalender fra Pixum glemmer man ikke de vigtige mærkedage og vigtige aftaler. Man kan dekorere kalenderen med sin egen billeder, hvilket gør at kalenderen bliver ganske personlig. Derudover kan man tilpasse sin fotokalender med et af mange kreative designs, hvilket gør at kalenderen får et ganske individuelt udseende. Bestil din personlige familiekalender i dag, hos testvinderen Pixum.

Vælg mellem mange fotokalender designs

Pixum tilbyder et bredt udvalg af kalenderdesign, hvilket betyder at man både kan have en familiekalender hængende på væggen, eller hvis man man hellere vil have overblikket på skrivebordet findes der er også et kalenderdesign for dette. Det er stort set kun fantasien der sætter grænserne for, hvordan netop din familiekalender skal se ud.

Det er ikke kun kalenderdesigns man kan vælge, når man laver sin fotokalender hos Pixum. Det er også muligt at vælge imellem forskellige papirtyper, blandt andet ægte fotopapir eller kraftigt premium papir. Derudover kan man også vælge, hvilken startmåned man ønsker, så selv om man er sent ude kan man stadig få en kalender der løber et helt år frem.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender