25 kr rabat på din fotogavebestilling
25 kr rabat på din fotogavebestilling
Bestil kreative og enestående fotogaver med dine egne billeder hos Pixum.
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Find dine fotogaver her

Giv en personlig gave, lavet med dine egne billeder

Hos Pixum er der utrolig mange muligheder for at lave en personlig gave lavet med egne fotos, det er stort set kun fantasien der sætter grænser for de kreative muligheder. Man kan blandt andet lave gaver med tekstiler, gaver til køkkenet, gaver til kontoret, og man kunne fortsætte. Hos Pixum finder man gaven til personen som har alt.

Hvis man har problemer med at udvælge den helt rigtige personlige gave, så kan man benytte gaveguiden fra Pixum. Med gaveguiden får man hjælp til at identificere den helt rigtige fotogave, da man let kan indsnævre søgningen. Glæd dem du holder af og bestil en fotogave fra Pixum i dag.

Bestil en personlig gave i bedste testvinder kvalitet i dag

Pixum er en af de største fotoservice udbydere i Europa og de er kendt for deres høje kvalitet og gode service. En personlig gave lavet hos Pixum er et premium produkt man med stolthed kan give videre. Pixum garanti betyder at fotoprodukterne er lavet med de bedste højkvalitative materialer, brillante farver og en permanent kvalitetskontrol.

Pixum har vundet talrige testsejre og bliver løbende testet af diverse nyhedsmedier og testbloggere. Derudover bliver Pixum også løbende anmeldt af sine kunder på Trustpilot og her er der bred enighed om, at Pixum er en kvalitets fotoservice udbyder. Så stol på testvinderen og lav en personlige gave eller andre fotoprodukter hos Pixum.