Nøglering med billede: rektangel 1 stk.

  Nøglering med foto
  Dette billede er et eksempel.

  Nøglering med billede: rektangel

  Antal: 1 stk.

  Produktbeskrivelse

  De smukkeste minder som du altid har med dig - bæredygtigt og uden plastik! Vi har alle brug for en, og med vores veganske nøglering med billede har du din egen personlige nøglering. Design din egen personlige nøglering til dig selv eller som en fotogave til dine nærmeste.

  • Materiale: Vegansk kunstlæder, ring i rustfrit stål.

  • Farver: Sort bagside, sorte syninger

  • Størrelse: 6,7 × 5,2 cm, printbart område: 6,1 × 4,6 cm

  • Form: Rektangulær

  • Print: En side med dit yndlingsbillede

  • Emballage: Genanvendt emballage

  Tip: I stedet for et foto kan du bruge dit firmalogo som billede og designe nøgleringen som en personlig og bæredygtig gave til dine kunder.

  Nøgleringen med billede er lavet af slidstærkt og fleksibelt kunstlæder, så den er helt vegansk. Den rektangulære form gør den til en perfekt skabelon til dit bedste billede. Du kan sikkert fastgøre dine nøgler til din nye nøglering med billede grundet den robuste ring i rustfrit stål, der følger med.

  Selvfølgelig får du også det sædvanlige Pixum-print i højeste kvalitet - dit ønskede motiv skinner knivskarpt og i klare farver på nøgleringen. Nøgleringen med foto er pakket i en lille, genbrugte forsendelsespose.

  Med vores Pixum online designer kan du skabe din personlige nøglering med billede på ingen tid. Kun få trin, og så er din nøglering med foto klar:

  1. Upload foto og tilpas

  2. Indsæt tekst: navn, dato eller sjovt ordsprog

  3. Rediger tekst (skriftstørrelse, farve, skrifttype)

  4. Rediger motiv (skarphed, kontrast, lysstyrke)

  5. Læg i indkøbskurven og bestil

  Nøgleringen er perfekt som en personlig gave til dine nærmeste: bedstefar og bedstemor er f.eks. altid glade for at modtage familiefotos eller billeder af børnebørnene, som med garanti vil bringe et smil frem på deres læber. Til din bedre halvdel er et romantisk foto som nøglering en lille gave, som han eller hun altid kan have med sig.