Tryk på lærred
80 kr rabat
80 kr rabat på dit tryk på lærred

For eksempel:
fotolærred 20×30 til nu kun kr. 119,00 - Normalpris kr. 199,00

Til oversigten over fotolærreder »

Din rabatkode*:

524E3DE4B5B4624
Lav her
Fotolærred 30×40cm (2cm ramme)

Fotolærred 30×40cm (2cm ramme) fra kr. 269,00**

Dit kunstfulde lærredstryk på ædelt stof og udspændt på en ægte trækileramme.

Til lærredstryk
Fotolærred 40×60cm (2cm ramme)

Fotolærred 40×60cm (2cm ramme) fra kr. 449,00**

Lad individuelle fotolærreder i formatet 40×60cm blive lavet hos Pixum.

Til lærredstryk
Fotolærred 20×30cm (svæveramme Havana)

Fotolærred 20×30cm (svæveramme Havana) fra kr. 483,00**

Ædel lærredstryk udspændt på ægte trækileramme incl. Nielsen-svæveramme.

Til lærredstryk
Fotolærred 20×30cm (svæveramme Art)

Fotolærred 20×30cm (svæveramme Art) fra kr. 568,00**

På ægte trækileramme udspændt fotolærred og indrammet med en Nielsen-svæveramme.

Til lærredstryk

Bestil eksklusive tryk på lærred hos testvinderen - Pixum storformater

Dine yndlingsbilleder bør ikke friste en trist tilværelse i et album eller et andet arkiv. Hold dine skønneste minder i live med et tryk på lærred og lav online en eksklusiv vægdekoration til dine stuer. Pixum tilbyder med et tryk på lærred et eksklusivt alternativ til et foto i ramme og en plakat.

Fotoet overføres til ægte, fint struktureret lærred, og førsteklasses farver og stoffets fornemme optik garanterer et imponerende billede. Takket være farvernes høje UV-resistens bevarer et tryk på lærred sit strålende udseende i lang tid, selv i rum med meget solskin.Til fotolærrederneTryk på lærred fås i tre forskellige varianter hos Pixum

Pixum tilbyder tre forskellige udførelser for tryk på lærred. På den ene side den klassiske variant med lærred på en ægte trækileramme. Den består af førsteklasses lærredsstof trukket på en ægte trækileramme og fås i forskellige størrelser fra 20×30 cm op til 90×160 cm. Moderne trykmetoder og brugen af intensive og strålende farver giver dit billede en helt speciel smuk optik.

Der anvendes ligeledes førsteklasses lærred til tryk på lærred i den farvede svæveramme "Havana". Her kan man vælge mellem størrelserne 20×30cm op til 60×80cm. Den dekorative svæveramme fra firmaet Nielsen, der anvendes til disse modeller, fås i farverne blå, creme eller rød.

Desuden tilbyder Pixum tryk på lærred med den fornemme svæveramme "Art", ligeledes i størrelserne 20×30 cm op til 60×80 cm. Denne udførelse af den dekorative svæveramme fra firma Nielsen adskiller sig kun fra model "Havanna" i rammens farve: sort, sort-sølv og sort-guld. Informationer om priser og forsendelsesomkostninger for et førsteklasses tryk på lærred finder du i Pixum prislisten. Udfold din kreativitet og få dit yndlingsfoto sat op væggen som enestående dekoration.

Pixum Vægbilleder er en unik måde at vise dine billeder frem på væggen, om det er et billede fra sidste rejse til Bahamas, en tur i skoven eller sidste familie fest.På hjemmesiden Trustpilot har vi 1705 anmeldelser og opnår derved et gennemsnit på 7,9 ud af 10. Hos Pixum er kundernes feedback vigtigt og hvis du oplever problemer står vores venlige kundeservice altid tilgængelig til at besvare dine spørgsmål. Vægbilleder starter fra kr. 17,00 og bliver sikkert sendt med vores logistik partner Post Danmark så du sikkert modtager dit produkt uden nogen form for skader.

Pixum bedst i test

Se bedømmelserne her »

Pixum kvalitetsgaranti

  • Højkvalitative materialer
  • Brilliante farver
  • Permanent kvalitetskontrol

Hurtig levering

din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert med vores partner PostDanmark.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort
  • Dankort
Alle betalingsmetoder »

* Rabatkoden er gyldig til og med d. 31.05.2020 og giver dig 80 kr rabat på vareværdien i en bestilling, som indeholder minimum et Pixum storformatsprodukt (Tilbuddet gælder ikke ved plakater). Tilbuddet gælder kun for nye kunder og kan kun indløses én gang pr. kunde, dennes husholdning, leverings- og regningsadresse. Der kan kun indløses én rabatkode pr. bestilling, det er derfor ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger. Porto beregnes med fra 47 kr ved bestilling af plakater, storformater og fotogaveartikler.

** incl. moms, excl. porto