Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Pixum vægbilleder tips & tricks

Lav imponerende vægbilleder af de forskelligste materialer hos Pixum - Bestil direkte online.

Lav dit vægbillede

Den klassiske fotoplakat- individuel og hurtigt designet

Ved en fotoplakat kan det passende materiale vælges blandt seks forskellige papirtyper. Alt afhængigt af dit motiv og personlige smag vælger du selv i hvilket udseende dit motiv på fotoplakat skal videregive.

Find det materiale, som passer bedst

Find det materiale, som passer bedst

Dit Pixum vægbillede med ganske få klik

Dit Pixum vægbillede med ganske få klik

Pixum - altid flotte billeder

Et stort udvalg af formater til attraktive priser

Med mere end 40 størrelser i høj- og tværformat kan du sætte dit fotomotiv i scene helt som du vil. Vha. en virtuel visning ser du, hvor stort det valgte format er i forhold til en person, der er 170 cm. Ligeledes er det vigtigt, at være opmærksom på opløsningen af det valgte billed. Er opløsningen ikke tilstrækkelig til det valgte format, får du en gul advarselstrekant. Vores kvalitetsvisning tjekker udelukkende om den enkelte billedfil har nok billedpunkter (god opløsning) til at kunne producere det enkelte billed i en god kvalitet ved det valgte produkt og format, men kan dog ikke se, hvorvidt skarpheden i motivet er tilstrækkeligt, om billedet er overbelyst, har farvestik eller er for mørkt.

Også som gave er en fotoplakat velegnet. Eller hvad med en fotocollage? I den passende størrelse kan du sammensætte billeder, der hører sammen til en collage - det være sig fra sidste ferie eller en familie-kom-sammen. En fotoplakat er her prismæssigt et godt alternativ til andre dyre vægbilleder.

Ved nogle bestemte formater er det muligt at vælge en passende ramme, så du straks efter modtagelse kan hænge fotoplakaten i glas og ramme op på væggen.

Sat rigtigt i scene - papirvalget har en afgørende betydning

Alt efter format/størrelse kan du vælge blandt forskellige papirtyper. Her hører det matte plakatpapir til blandt klassikerne og plakatpapiret egner sig til alle motiver i alle tilbudte størrelser. Silketeksturen på det stærkere luksuspapir giver motivet et retrolook med ru overflade. Det ekstramatte udseende ved luksuspapiret ekstramat egner sig meget godt til sort-hvid billeder og gør sort-hvid billederne endnu mere elegante. Til æstetisk krævende motiver, som skal ligne kunsttryk, kan vi anbefale luksuspapiret akvarelpapir.

Skinnende motiver får med luksuspapiret højglans en strålende effekt, der tilmed er reflekterende. Ved papirtypen luksuspapir perlemor får motivet i tillæg en særlig dybdeeffekt.

Høj trykkvalitet

Den professionelle trykteknik fra Pixum garanterer med det tolvfarvede tryk et fremragende resultat til dine fotoplakater. Du bestemmer selv motiv, størrelse, format og papirtypen. Vi producerer indenfor få hverdage dit individuelle kunstværk og sender det direkte hjem til dig.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Forevig dine minder på kreativ vis

Opdag Pixums temaverdener

Bolig & indretning

Gør dit hjem til noget ganske særligt: Find inspiration til f.eks. personlige indretningsartikler, som du selv kan lave! Her finder du et godt overblik over de bedste produkter, materialer og kreative tips!

Do it yourself

Find inspiration til spændende gør-det-selv-fotoprojekter, som du let selv kan realisere ud fra din smag.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobile enhed til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android