Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu

Aludibond - flot direkttryk på overflade af aluminium

Et foto på aludibond passer bare perfekt til en moderne indretning og et udsøgt look! Den 3 mm tykke aluminiumplade har en mat og flot overflade, som ikke reflekterer sollyset. Dit foto får med UV-direkttrykket på overfladen af aluminium en ekstra kunstnerisk værdi.

Det perfekte valg for klare linjer

Det lette materiale, som består af to tynde hvide aluminiumplader og en sort kunststofplade, egner sig især til arkitekturfotos, bilfotos, teknikfotos eller sort-hvid-motiver. Aluminiumplades elegance skinner igennem på dit eget kunstværk.

Pixum vægbilledsimulator-app'en

Er du ikke sikker på, hvordan dit valgte Pixum vægbillede i virkligheden kommer til at se ud, så er Pixum vægbilledsimulator-app'en det rigtige for dig. Afprøv det selv med din mobile enhed. Du bliver overrasket!

Mange formater og præsentationsmuligheder

Du har et stort udvalg i vidt forskellige formater: fra 20 x 20 cm og op til 100 x 150 cm. Det passende vægophæng vælger du selv - du har valget mellem op til fire forskellige vægophæng:

Ved skruesystemet leveres dit vægbilled med forborede huller - de fire medsendte skrueelementer kan du så let montere og hænge dit billed op på væggen. Ved kantbeslaget bliver billedet ligeledes skruet fast på væggen, dog uden forborede huller og billedet bliver klemt fast i kantbeslaget. Skinnesystemet bliver monteret bagpå billedet og du kan efterfølgende selv med egne skruer hænge dit billed op på væggen. Eller du vælger vægophænget spejlblik, som limes fast på bagsiden af billedet og som du ligeledes selv efter modtagelse kan hænge op med dine passende skruer - ved spejlblikkene monteres der ligeledes såkaldte afstandsholdere for at modvirke at billedet kan vippe frem og tilbage.

Ved valget af vægophæng bedes du være opmærksom på, at jo større billedet er, desto tungere er vægbilledet. Vejer et aludibond ved formatet 20 x 30 cm kun ca. 230 g, så vejer aludibondet i formatet 90 x 120 cm allerede over 4 kg.

Pixum tip

Meget moderne er også et såkaldt fotopanel, som fx kan forvandle en smal gang til et lille galleri. Eller du får din fotocollage på aluminiumbaggrunden til at stråle i et særligt lys.

Find dit eget yndlingsdesign

Gå på opdagelsesrejse i artboxONE og find enestående og specielt til dig udvalgte motiver fra unge fremadstæbende kunstnere fra hele verdenen...

Varme- og vejrbestandigt materiale

Et skønt billed til at hænge over kaminen? Aludibondet er varmebstandigt og opfylder brandsikkerhedskravene. Ved meget varme og i længere tid kan det føre til deformering af materialet. UV-direkttrykket på aludibondet er udviklet til indendørs brug. Vores tests over flere år har dog vist, at materialet også kan anvendes til udendørs brug. Går man ud fra normale vejrbetingelser kan direkttrykket selv ved UV-lys og fugtighed holde sin fremtoning. Dog kan vi her ikke give garanti.

Pga. den ringe refleksion af sollys fra aludibondets overflade kan et foto på aludibond sagtens hænges op på væggen overfor et vindue. Aludibondet er ikke så velegnet til børneværelset pga. de relativt skarpe kanter. Her vil det passe meget bedre med et foto på forex-plade.

Her er dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav dit Pixum fotoprodukt hurtigt og direkte online på vores hjemmeside.

  • Vores anbefaling:

   Når du hurtigt vil lave Pixum fotoprodukter uden anvendelse af Pixum fotounivers softwaren.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder til at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt og mangfoldigt design af dine Pixum fotoprodukter.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android