Din rabatkode

524E3DE4B5B4624

80 kr i bonus på dit print på lærred

For eksempel:
Print på lærred 30x20 cm kun kr. 119,00 før kr. 199,00

Til oversigten over fotolærreder »

Lav nu

Fotolærred 20×30cm (2cm ramme)

Billede på lærred, en skøn vægdekoration med dine bedste fotos.

kr. 199,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotolærred

Fotolærred 40×60cm (2cm ramme)

Dine bedste fotos på lærred, med materialer af høj kvalitet, spændt ud på en ægte træ ramme.

kr. 449,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotolærred

Fotolærred 20×30cm (svæveramme Havana)

Billed på lærred i testet Pixum kvalitet, monteret på ægte træ ramme.

kr. 483,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotolærred

Fotolærred 20×30cm (svæveramme Art)

Ægte træramme indrammer billedet på lærredet. Fra testvinderen Pixum.

kr. 568,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotolærred

Print på lærred giver dine billeder pladsen på væggen de fortjener

Når man er ved at have for mange billeder gemt væk på computeren og man gerne vil have mere ud af sine bedste fotos, så er det værd at overveje at lave et print på lærred. Pixum tilbyder fotolærreder i mange forskellige formater fra 20x30 til 90x160, så der er med sikkerhed et format der passer perfekt til ens pletskud. Pixum benytter kun det bedste lærredsstof med den fineste struktur og førsteklasses optik.

Når Pixum laver et print på lærred er det håndarbejde af bedste kvalitet. Billedet bliver printet på Premium lærredsstof og bliver derefter udspændt på en stabil 2 cm kraftig trækileremme. Hvis man ønsker kan man også få leveret sot fotolærred med en svæveramme, der er to forskellige svæverammer at vælge imellem, Art og Havana. Print på lærred er klar til forsendelse efter kun 5 hverdage, bestil det i dag.Til fotolærrederneFoto på lærred eller hvad med et ædelt galleritryk

Udover print på lærredsstof tilbyder Pixum også mange andre materialer. Det er blandt andet muligt at få fremkaldt sine billeder med akrylglas, aludibond, hård skum og det ædle galleritryk. Pixum har mange års erfaring med udarbejdelse af storformater og levere altid kun i testet Pixum kvalitet. Hvis ikke man har et billede egnet til storformat så fortvivl ikke.

Pixum har et omfangsrigt galleri, hvor man kan finde billeder taget af professionelle fotografer inden for alverden kategorier. Så hvis man ikke man har fået taget et billede der egner sig til et storformats tryk, så finder man med sikkerhed et man kan bruge i Pixum galleriet, hvor der er mere end 14 millioner motiver at vælge imellem.

Giv dine nærmeste et Pixum Vægbillede i gave eller behold det selv. Du kan endda genbestille produktet skulle du have lyst til at have flere af det samme På Trustpilot har vi 1705 anmeldelser og et gennemsnit på 7,9 stjerner ud af 10. Vores vægbilleder starter fra kr. 17,00 og der kan tilvælges om du vil have os til at montere et beslag på dit produkt eller om du selv vil gøre det.

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Løbende kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert af vores partner PostNord.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort
*Den ovennævnte rabatkode er gyldig til og med 31.05.2020 og giver 80 kr rabat på vareværdien ved vægbilleder (Akrylglas, AluDibond, Hård skum, Galleritryk og fotolærred). Porto beregnes ud fra prisliste. Der kan kun indløses én rabatkode pr. husholdning, leverings- og regningsadresse. Det er ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger. Rabatten kan ikke efterfølgende fradrages i løbende eller allerede afviklede bestillinger.