Lav en fotocollage

Fremvis dine dejligste billeder som en personlig fotocollage på et fotolærred eller på en fotoplakat i høj kvalitet. Vælg blandt mange forskellige materialer og formater og design en collage helt efter dine egne ønsker - ligemeget om det skal være til væggen i stuen, i køkkenet eller til kontoret. Fotocollager med billeder fra samme serie virker her rigtigt godt: for eksempel bryllupsfotos eller portrætfotos taget i fotostudio.

Du har valget: otte materialer og omkring 50 formater

Du kan til design af din fotocollage alt efter ønsket formål vælge mellem mange forskellige kombinationsmuligheder af forskelligt materiale og i forskellige formater. Velegnet til en flot bryllupscollage egner sig for eksempel galleritryk, et vægbilledprodukt i meget høj kvalitet i Pixum vægbilledsortimentet. Det drejer sig her om en kombination af akrylglas og aludibond, som sørger for en særlig dybdevirkning og farvebrillans.

Til skiftende collager alt efter årstiden er fotoplakater eller plakatfolie et godt valg. Ved valg af format kan du for eksempel vælge mellem det klassiske 2:3 format, kvadratisk format eller panoramaformatet. Formaterne begynder fra 20 cm og op til tre meter for panoramaformaterne, som giver et imponerende indtryk.

Opdag Pixum vægbillederne

Design nu individuelle og kreative Pixum vægbilleder på forskellige materialer og i et stort udvalg af formater!

Pixum tip

  • Giv din fotocollage en personlig karakter ved at tilføje tekst: Et passende citat eller en personlig hilsen.
  • Din fotocollage vises som standard i tværformat. Med et enkelt klik på "højformat" i menulisten kan du ændre formatet til højformat eller skifte tilbage til tværformat.

Lav ganske enkelt dine egne fotocollager i online-editoren

Til din første egen fotocollage kommer du med få klik: Åbn først online-editoren på vores hjemmeside og vælg det ønskede format og materiale (flere informationer til de forskellige materialer finder du her).

Efterfølgende har du mulighed for at vælge blandt forskellige layouts med op til fire fotos, fx med to lige store fotos eller et stort baggrundsfoto, hvor der er placeret flere små i forgrunden eller lave dit eget layout. Klik blot på "tilføj element" og klik på "billedfelt" og du kan nu skubbe eller forstørre/formindske billedfeltet som det passer dig bedst. Fotos kan du efter upload pr. drag & drop trække over på din collage.

Derudover kan du siden af de faste layouts også vælge et dynamisk layout. Her laver Pixum online-editoren en passende collage ud fra dine valgte fotos. Hvordan du gør, finder du her.