Highlights til hjemmets fire vægge
Highlights til hjemmets fire vægge

Drag selv fordel af udvalgte tips til Pixum vægbillederne - egne motiver i dit ønskeformat!

Lav et Pixum vægbillede

Plakat i ramme: Nye idéer til dine motiver

I en stor ramme virker din plakat helt specielt. Derfor kan du hos Pixum direkte bestille den passende ramme, så du efter modtagelse kan hænge dit billede op med det samme. Det store udvalg af rammer gør det let for dig at lave ægte unika.

Pixum rammerne i overblik

Til din plakat vælger du ganske enkelt en af 18 forskellige rammemodeller, fra det naturlige drivtømmerlook hen til tilbageholdende hvide strukturer. Hvert foto i ramme leveres med det passende vægophæng. Passepartoutet i høj kvalitet understreger dit billedes karakter. Takket være den støvfrie sammenlimning kan du glæde dig over skønne fotos uden støvkorn. Pixum rammerne fås især til de mindre plakatformater fra 20 × 20 til 50 × 75 cm.

Tilføj ramme: Så enkelt gøres det

Vil du bestille en plakat i ramme, vælger du først et format, hvor der tilbydes en ramme. Om ramme tilbydes ser du i formatudvalget med det lille billedsymbol til højre for det enkelte format. Du kan kun vælge en ramme ved papirtypen "plakatpapir mat". Vælg efterfølgende en rammefarve ligesom et passepartout og du er nu klar til at bestille din plakat i ramme.

Endnu mere enkelt er det at tilføje en ramme i Pixum fotounivers softwaren. Opret et nyt projekt med en af de plakatformater, hvor der tilbydes med ramme. I venstre side i editoren finder du kategorien "Billedramme", hvor du vælger den ønskede ramme og blot trækker den over på billedet i editoren. I kategorien "Passepartouter" kan du teste virkningen af de tilbudte passepartouter.

Kreative idéer med plakater i ramme

Mangler du den rigtige ide, hvilket projekt du skal designe med plakater i ramme? Lad dig inspirere af vores forslag:

 • Sort-hvid væg: Vælg flere fotos, fx en dag med familien og lav deraf flere plakater i forskellige størrelser. Benyt dig af billedbehandlingsmulighederne i Pixum editoren til at ændre til sort-hvid-fotos. Vælg en sort ramme, et hvidt passepartout og hæng dem op sammen på din fotovæg.
 • Souvenirs: Lav en stor Pixum plakat i ramme med et dejligt pletskud fra ferien. Pynt glasset med sjove budskaber med en 3D-tusch eller lim muslinger fast på billedrammen.
 • 3D-foto: Vælg et foto med mennesker i bevægelse. Fastgør genstande på billedrammen, som har noget med selve fotoet at gøre. Sender fx børn balloner til vejrs, så fastgør en eller to balloner på billedrammen. En situation i et køkken pifter du op med en fastgjort grydeske.

Lad dig inspirere

Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.

Kreativt design af dit Pixum vægbillede

Er du på udkig efter inspiration til, hvordan du kan udsmykke hjemmets vægge. Uanset om du foretrækker et sjovt ordsprog, et klassisk familiefoto, kreative DIY-billeder eller noget helt fjerde, vil du kunne finde det rette ved Pixum!


Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Hurtigt design:

   Upload billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.