Personlige fotokort

Det passende kort til enhver anledning - design personlige korthilsner ved hjælp af vores tips og idéer.

Lav her

Pixum kortprodukter - sådan gør du

Bryllup, fødsel eller jubilæum - til enhver anledning har Pixum det passende kort. De tilbydes i de forskelligste formater, papirvarianter og størrelser. Ved hjælp af onlinedesigneren på vores hjemmeside designer du personlige korthilsener ud fra dine forestillinger. Her finder du forskellige designmuligheder, som du kan benytte dig af, til at iscenesætte dit motiv bedt muligt.

I idésamlingerene og temaverdenerne finder du også god inspiration til dine personlige korthilsener. Et kort lader sig designe med bare ganske få kliks! Læs mere »

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Kun fantasien sætter grænser

Gå på opdagelse i de mange designmuligheder og find inspiration til dit helt eget kortdesign.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Lav designkort:

Pixum har også utallige flotte design til kortprodukterne, som er sorteret efter anledninger. Spektret spænder fra flotte, snørklede til romantiske kortdesign, som du let kan benytte: Indbydelse, bryllup, skolestart, baby & barsel, egne design og mange flere. Du klikker på kategorien og får et et stort udvalg af passende design.

Du kan filtrere efter orientering, produkt, størrelse, papirvariant og foldtype. I søgeresultaterne finder du dit yndlingsdesign. Du kan også markere designet til et favoritdesign ved at klikke på hjertet nederst på produktet.

Når du har besluttet dig for et lykønskningskort, skal du begynde at designe i det næste trin. Du uploader dit yndlingsbillede og indtaster teksten i den angivne boks. Billede og tekst kan redigeres, så lykønskningskortet får et harmonisk overordnet billede.

Lav dine egne lykønskningskort/korthilsener:

Ønsker du selv at designe dit kortprodukt helt fra bunden, Vælg så det kortformat nedenfor, som passer til dig.

1) Vælg kortvariant:

Foldekort:
 • fås i sæt med 10 kort
 • lang fals i størrelserne S-XXL
 • kvadratiske foldekort i M
 • kort fals i L
Postkort
 • fås i sæt med 10 kort
 • postkort i størrelserne M & L
Fotokort
 • kvadratiske fotokort
 • fotokort i størrelserne M & L
Læs mere »

Lad dig inspirere

Inspiration til dine kortprodukter

Madopskrifter, gaveetiketter eller babykort - gå på opdagelse i de mange idéer til Pixum kortprodukterne.

Fotokort med eget design

Højformat, tværformat eller kvadratisk? En- eller dobbeltsidet tryk? Glans eller mat? Udforsk de mange muligheder og design dine helt personlige fotokort!

Forevig dine minder på kreativ vis

2) Design et alsidigt kortprodukt:

Design dine valgte kort i onlinedesigneren. De store kort fra størrelsen L kan udelukkende designes med den gratis Pixum fotounivers software. Her har du også endnu flere designmuligheder, især med hensyn til billedbearbejdning og dekoelementer, som fx cliparts.

Når du har valgt et format, skal du klikke på "Design nu" under det respektive produkt. Herefter uploader du det billede, som du vil have på lykønskningskortet. Under visse omstændigheder vises en gul advarselstrekant i øverste venstre hjørne af billedet. Det betyder, at opløsningen ikke er tilstrækkelig til flot højkvalitativt tryk. Du kan stadig bruge billedet med risiko for at billedet ikke er helt optimalt eller uploade et nyt billede med en højere opløsning.

Du kan redigere dit design lige som du vil:

 • Fastlæg layoutet
 • Vælg baggrundsfarven
 • Tilføj: Her kan du tilføje endnu et billedfelt, et tekstområde eller en QR-kode. Overfladerne kan ændres og formateres i størrelse, farve, orientering.
 • Forside / Tilbage: Afhængig af kortproduktet kan du også designe indersiden. Du arbejder på samme måde som ved design af ydersiden.

Når du laver kortet, skal du sørge for at justere billedet korrekt. Den del af billedet som du ser i editoren er den del som trykkes. Desuden bør teksten og det centrale motiv ikke placeres for tæt på kanten. Sørg her for at holde 3-5 mm sikkerhedsafstand så teksten ikke går hen at blive snittet i. Sørg også for at teksten er i en god kontrastfarve til baggrunden, så den er let at læse (sort tekst på mørkegrå baggrund kan være meget svær at læse.

3) Bestil kortene:

Når du er tilfreds med dit Pixum lykønskningskort, skal du klikke på "Læg i indkøbsvognen" øverst til højre. Her kan du også vælge om kortene skal leveres med standardmæssigt hvide kuverter, eller med kulørte kuverter mod en merpris "Næste" eller lukke feltet.

Afslut ordren ved at logge ind eller registrere dig som ny kunde og udfylde alle personlige oplysninger, forsendelse og bekræftelse af vilkårene. Ved klik på "Afslut køb" ledes du videre til en betalingsside, hvor du kan indtaste dine betalingsoplysninger.

Pixum tip

Vær opmærksom på at kortene kommer i sæt med 10 kort når du bestiller dem. Det vil sige, skal du bruge 20 kort behøver du kun at bestille 2 kortsæt!

Opdag Pixums temaverdener

Fotografering

I denne temaverden kan du lære mere om fotografering, de enkelte områder inden for fotografiens kunst, og om hvordan du designer Pixums forskellige fotoprodukter.

Do it yourself

Find inspiration til spændende gør-det-selv-fotoprojekter, som du let selv kan realisere ud fra din smag.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android