Lav en fotokalender selv

Vær kreativ og virkliggør dine bedste gør-det-selv-idéer i din egen Pixum fotokalender!

Lav din kalender her

Fremvis din fotokalender: Muligheder for vægophæng

Den flotteste kalender vises ikke fra sin bedste side, hvis den hænger forkert på væggen. Med vores tips til ophæng af fotokalenderen, får din Pixum kalender også den opmærksomhed, som den har fortjent.

Den rigtige placering til din Pixum fotokalender

I første omgang er placeringen af din fotokalender et spørgsmål om synsvinkel. Spørg dig selv, hvor din kalender vil passe bedst. Ligeledes spiller kalenderens størrelse en rolle.

Vælg en placering på væggen, hvor du har god plads og let kan komme til. Vil du anvende kalenderen aktivt, skriver du altid aftaler og lign. ind i kalenderen. Men selv hvis kalenderen blot skal tjene som vægpynt, vil det være en fordel at du let kan komme til kalenderen for at bladre om til næste måned.

Ophæng af Pixum fotokalenderen: Vores bedste tips

Nu er det bare med at komme i gang. Der findes forskellige metoder til ophæng af kalenderen:

  • Søm: Med den klassiske metode går du aldrig helt galt i byen. Så længe din væg er fast nok, anvender du et eller to søm til ophæng af kalenderen. Fordelen ved et søm er det lille hul, som det efterlader i væggen. Det kan du så altid, når kalenderen ikke mere skal hænge der, fylde til igen med kit.
  • Rawlplugs: Bor et passende hul i væggen, indsæt den passende rawlplug og hæng kalenderen op med en skrue. Denne metode er mere stabil end metoden med søm, men betyder også mere arbejde.
  • Tegnestifter: De lette og små kalendere kan du hænge op med tegnestifter. Men særlig stabil er denne metode ikke, og hver gang du vil bladre om til næste måned, skal tegnestiften fjernes.
  • Tape: Med speciel tape fastgøres din kalender på væggen. Der kan med denne metode være taperester, når tapen senere forsøges fjernet. Metoden er derfor mest velegnet til glatte overflader.

Lav nu din egen fotokalender. Kalenderen kan hænges op på hvilken som helst væg.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.