Lav din familienkalender online
Lav din familienkalender online

Lav din helt egen familieplanlægningskalender med dine egne billeder i Pixum appen - med farvestrålende minder, der følger dig året rundt.

Inspiration til designet af din fotokalender
Inspiration til designet af din fotokalender

På denne side kan du finde inspiration til, hvordan du designer din Pixum fotokalender, så den passer perfekt til dine/familiens behov!

Her går det til kalenderne

Praktisk til hele familien: En familiekalender fra Pixum

Selv i moderne tider med smartphone-kalendere og lagring i skyen har den klassiske vægkalender i køkkenet stadig sin berettigelse. For ingen andre steder er overblikket over aftaler og fødselsdage så enkelt og tydeligt som i den familiekalender, man selv har lavet - og derudover har man chancen for hver dag at genopfriske minderne fra de dejligste oplevelser med familien fra sidste år.

Det er ikke tilfældigt, at køkkenet gennem århundreder har været det centrale holdepunkt i enhver husholdning. Køkkenet er der, hvor det dufter af lækker mad, og hvor der altid er nogen, der lægger vejen forbi i dagens løb (måske bare for at stille lækkersulten ...). Her er en familiekalender med de skønneste fotos af hele flokken den helt rigtige vægudsmykning!

Dejlige minder for hele familien

En familiekalender fra Pixum: Giver overblik over alt det vigtige

Har vi fanget din interesse, så du måske har fået lyst til at lave en personlig familiekalender? Så kan følgende tips sikkert være til nytte undervejs i designprocessen:

 • Jo større format, desto mere plads har du også til rådighed til at indføje begivenheder. Ved de store kalenderformater (f.eks. A2-kalender) findes der en kalenderskabelon til familiekalendere med flere spalter - på den måde får hvert enkelt familiemedlem sin egen spalte til aftaler! Alternativt kan du også designe en bordkalender til hele familien.
 • I Pixum fotounivers softwaren har du valget mellem en væld af moderne baggrunde, som du kan bruge til farvemæssigt at understrege de forskelligste temaer med.
 • Benyt forskellige sidelayouts til at sammensætte en lille collage i stedet for et enkelt, stort billede, og kombinerer således flere forskellige billeder.
 • Indføj årets faste begivenheder i forvejen for hele året. Skoleferier, helligdage, fødselsdage og måske også den dag, skraldebilen kommer, det ligger jo allerede fast.

Plads til at tilføje begivenheder for alle familiemedlemmer

Køkkenkalender med familiebilleder

For at kan familiekalenderen også bruges af alle familiemedlemmer, anbefales et flerspaltet kalenderblad. Her kan du frit justere, hvem der skal have adgang til hvad på kalenderen og inddele pladsen herefter.

Alle køkkenkalendere fra Pixum har spalter, hvor du kan tilføje individuelle notitser for hvert enkelt familiemedlem. køkkenkalenderne findes i forskellige størrelser og designs.

I lighed med de fleste produkter kan du designe din familiekalender både online og i Pixum fotounivers software. I softwaren har du imidlertid flere designmuligheder, og det er en fordel, især når du skal lave de enkelte spalter.

Tre veje til den perfekte familiekalender

Lav din fotokalender med appen

Din personlige Pixum familiekalender kan konfigureres, designes og bestilles på tre måder:

Vælg dine favoritter mellem forskellige varianter - bordkalendere, vægkalendere eller planlægningskalendere - og formater, og sammensæt din kalender helt efter dine individuelle ønsker! Ved hjælp af Pixum fotounivers softwaren viser vi designprocessen kort trin for trin:

 1. Download Pixum fotounivers softwaren på din PC eller Mac.
 2. Start softwaren, og vælg det ønskede produkt under "kalender".
 3. Vælg varianterne "Frit design af kalender", hvis du ønsker at tilpasse kalenderbladets spalter individuelt. Mere info om dette finder du i vores artikel Indtast vigtige data og fødselsdage i kalenderen.
 4. Åbn de relevante fotos direkte fra computeren, og brug drag & drop til at trække dem hen til det ønskede sted i kalenderen.
 5. I menuen til venstre kan du tilpasse layouts og designs individuelt for hver side.
 6. Designelementer som rammer og sjove cliparts efter eget valg fuldender dine yndlingsfotos. Naturligvis kan du også forsyne motiverne med gode tekster.
 7. Når du er helt færdig, lukker du designvinduet med et klik på ?Læg i indkøbsvognen? for neden til højre.

I appen og i onlinedesigneren forløber designprocessen på lignende vis: Vælg dernæst det relevante produkt, upload dine billeder (også fotos fra Mit Pixum er til rådighed her), og foretag eventuelle yderligere rettelser. Efter afslutning af dine designs lægger du dem i indkøbsvognen og afslutter bestillingen der.

God fornøjelse med at designe din familiekalender!

Lav din familiekalender nu

Ønsker du at have styr på familiens fødselsdage og mærkedage? Gør direkte brug af vors tip her, og design en familiekalender med de dejligste billeder af dine kære.

Alternativt kan du finde andre nyttige tip og inspiration på denne side.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Dine dejligste familiebilleder - dag efter dag

De perfekte fotos: Motiv-ideer til din familiekalender

Også ved udvælgelsen af billeder står alle muligheder åbne: Inddrag for eksempel forskellige fælles familieoplevelser som fødselsdage, fælles udflugter, ferier og familieportrætter.

Men ikke kun fotos er velegnede: Også billeder, som dine børn har malet, kan du scanne ind og placere i kalenderen. Eller du kan anvende dine bedste landskabsfotos fra sidste års fælles ferier - der er intet, der begrænser din kreativitet!

Din familiekalender bliver særligt stemningsfuld, hvis du giver den et tema og tager hensyn til dette allerede ved udvælgelsen af de billeder, du vil bruge. Hvis din lille kreative kunstners værker skal foreviges i kalenderen, kan du dekorere forsiden med et billede af børnene, der maler.

Ønsker du at vise de bedste familieportrætter i kalenderen, begynder du med et motiv at hele familien og tilegner dernæst de enkelte måneder til enkelte familiemedlemmer på skift.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android