Praktisk for hele familien: En familiekalender fra Pixum

Selv i de her tider med iCloud og smartphone-kalendere er den klassiske vægkalender ikke til at tænke væk. Intet andet sted er overblikket over aftaler og fødselsdage lettere og tydeligere som i en "analog" køkkenkalender. Du har endda mulighed for at blive mindet om dine egne skønne fotos af sidste års oplevelser med fx familien.

Vælg din foretrukne type fotokalender

Lav kalenderen ganske let online, i softwaren eller med app'en

Du kan lave og bestille din individuelle Pixum familiekalender på tre måder: I online-editoren på vores hjemmeside, med Pixum fotounivers softwaren til Windows og Mac eller med Pixum app'en på smartphone eller tablet til iOS og Android. Du kan her vælge mellem forskellige varianter (bord-, væg-, aftalekalender) og forskellige formater og dermed sammensætte din kalender helt efter dine personlige ønsker.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender




Gør dine kreative idéer til virkelighed i din egen Pixum familiekalender

Til design af din egen familiekalender har du massevis af kreative muligheder. Sammensæt din kalender ud fra et af mange layouts i Pixum fotounivers softwaren.

Selv ved valg af fotos har du mange muligheder: Sammensæt fx flere forskellige oplevelser med familien - fødselsdage, fælles udflugter, ferier, familienportrætter. Men ikke kun fotos er et godt valg; også billeder, som dine børn selv har malet, kan du indscanne og anvende i kalenderen. Eller du anvender de skønneste landskabsfotos, som du har taget i løbet af året. Slip blot din egen kreativitet løs.

Dermed kalenderen også kan anvendes af andre familiemedlemmer, kan det være en god idé at anvende et kalenderblad med flere spalter. Her kan du selv indstille, hvor mange spalter, der skal være og dermed selv inddele pladsen.

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixums apps

Lav din Pixum fotobog og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent en af Pixums apps.

Vores apps fås til iOS, Android og Apple TV, og de er naturligvis helt gratis at bruge.