Fotokalender med fotos af fødselarerne

Lav en personlig fotokalender, og markér alle fødselsdage med et billede af fødselaren.

Alle kalendertyper

Fotokalender = den perfekte gave

Det er ikke altid let at finde en god gave. Man vil gerne have en forbindelse mellem en gave med stil og noget personligt. Det kan ikke bare være svært, det kan også give bagslag, hvis det slet ikke er hvad modtageren har forestille sig. Men med en fotokalender kan du have fundet den perfekte løsning. Ved en fotokalender er der dog en del, som du skal være opmærksom på, bla. valg af de rigtige fotos.

Men hvordan får jeg nu den perfekte kalender? Det spørgsmål kan alt efter hvem der besvarer, besvares anderledes. Men generelt kan man sige, at Pixum dækker en bred vifte af kalendere. Dette understøttes af et godt omdømme samt flere testsejre på europæisk plan. Pixum tilbyder ud over kalendere også en bred vifte af andre fotoprodukter. Hos Pixum træffer du selv valget, om det skal være en væg-, bord-, eller aftalekalender eller om det op jul skal være en julekalender. Men selvfølgelig er valget af kalenderformatet ikke nok, du skal ligeledes have valgt kalenderblad, baggrund og hvilke fotos, der skal med i kalenderen.

Hvordan sikre jeg mig de bedste billeder? Hvilket billede, der er bedst er igen et spørgsmål om personlig smag. Men én ting er sikkert: man skal have et skarpt billede med høj nok opløsning. Anvender du Pixum fotounivers softwaren til at lave din kalender, kan du ganske let med billedbehandlingsprogrammet "Fotovisning" (som ligeledes er en gratis del af softwaren) bearbejde dine billeder. Du kan her fx skære billedet til, ændre farverne, kontrast etc. Ligeledes kan du ganske normalt i softwaren indsætte ramme omkring det enkelte billede, anvende sjove cliparts og måske ligefrem ændre baggrundsfarven på kalenderbladet og meget mere.

Anvender du derimod Pixum app'en eller online-editoren, er det nødvendigt at bearbejde billederne i et eksternt billedbehandlingsprogram, hvis du vil foretage ændringer ved dine billeder.

Vores mest populære kalendere

*inkl. moms, ekskl. leveringsomkostninger

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software og gør brug af de adskillige designmuligheder - her kan du starte projekter når som helst og færdigbehandle dem på kort tid!

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum App

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.