Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Lav din egen fotokalender

Lav en personlig fotokalender med dine egne fotos.

Alle kalendertyper

Fotokalender = den perfekte gave

Det er ikke altid let at finde en god gave. Man vil gerne have en forbindelse mellem en gave med stil og noget personligt. Det kan ikke bare være svært, det kan også give bagslag, hvis det slet ikke er hvad modtageren har forestille sig. Men med en fotokalender kan du have fundet den perfekte løsning. Ved en fotokalender er der dog en del, som du skal være opmærksom på, bla. valg af de rigtige fotos.

Pixum - altid flotte billeder

Men hvordan får jeg nu den perfekte kalender? Det spørgsmål kan alt efter hvem der besvarer, besvares anderledes. Men generelt kan man sige, at Pixum dækker en bred vifte af kalendere. Dette understøttes af et godt omdømme samt flere testsejre på europæisk plan. Pixum tilbyder ud over kalendere også en bred vifte af andre fotoprodukter. Hos Pixum træffer du selv valget, om det skal være en væg-, bord-, eller aftalekalender eller om det op jul skal være en julekalender. Men selvfølgelig er valget af kalenderformatet ikke nok, du skal ligeledes have valgt kalenderblad, baggrund og hvilke fotos, der skal med i kalenderen.

Hvordan sikre jeg mig de bedste billeder? Hvilket billede, der er bedst er igen et spørgsmål om personlig smag. Men én ting er sikkert: man skal have et skarpt billede med høj nok opløsning. Anvender du Pixum fotounivers softwaren til at lave din kalender, kan du ganske let med billedbehandlingsprogrammet "Fotovisning" (som ligeledes er en gratis del af softwaren) bearbejde dine billeder. Du kan her fx skære billedet til, ændre farverne, kontrast etc. Ligeledes kan du ganske normalt i softwaren indsætte ramme omkring det enkelte billede, anvende sjove cliparts og måske ligefrem ændre baggrundsfarven på kalenderbladet og meget mere.

Anvender du derimod Pixum app'en eller online-editoren, er det nødvendigt at bearbejde billederne i et eksternt billedbehandlingsprogram, hvis du vil foretage ændringer ved dine billeder.

Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Pixum fotokalenderen: Tips og tricks

Opdag her de mange muligheder, du har til at lave en Pixum fotokalender.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Kun det bedste til dine fotos: Dét mener vores kunder om Pixums fotokalender
Forevig dine minder på kreativ vis

Opdag Pixums temaverdener

Fotografering

I denne temaverden kan du lære mere om fotografering, de enkelte områder inden for fotografiens kunst, og om hvordan du designer Pixums forskellige fotoprodukter.

Do it yourself

Find inspiration til spændende gør-det-selv-fotoprojekter, som du let selv kan realisere ud fra din smag.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android