Pixum fotokalender som julegave
Pixum fotokalender som julegave

Forær dine dejligste minder til jul. Med vores fotokalendere begejstrer du dine kære.

Lav din kalenderjulegave
Inspiration til din Pixum fotokalender
Inspiration til din Pixum fotokalender

Lad dig begejstre over de utallige idéer til vores fotokalendere!

Til vores kalendervarianter

Giv en fotokalender i julegave

Særlige minder indpakket i en smukt designet fotokalender er den perfekte gave til julen med familien. Vi har samlet nogle idéer til dig, så du lynhurtigt kan skabe en personlig gave med en Pixum fotokalender!

Unik kalender som personlig julegave

En fotokalender forener det nyttige med det behagelige: Det behagelige er, at du bruger de bedste fotos af dine kære til at designe kalenderen og på denne måde laver en personlig kalender til jul. Og det nyttige består i, at en kalender altid er velegnet til at huske aftaler og mærkedage.

Med dine egne billeder får en sådan kalender også det personlige præg, som adskiller den fra andre kalendere. Naturligvis passer den samme kalender ikke til alle - heldigvis er der altid en idé, der passer til den enkelte!

De bedste idéer til din personlige julegave:

Personlig kuponkalender med gavekort - din 2-i-1-julegave

Personlig kuponkalender med gavekort - din 2-i-1-julegave

Lav Pixum fotokalenderen til en kuponkalender med gavekort, hvor der måned for måned venter en ny overraskelse eller fælles oplevelse til modtageren. Hvad med fx iskager til hele familien når det engang bliver sommer igen?

Velorganiseret gennem året med en køkkenkalender

Velorganiseret gennem året med en køkkenkalender

Den gode gamle køkkenkalender hører til i alle husholdninger. For fødselsdage og vigtige aftaler bør trods alt være ved hånden, når hukommelsen ind imellem ikke får det hele med.

Kreativt dekoreret julegave

Kreativt dekoreret julegave

Desing en vægkalender med sjove billeder af børnene som julegave. Når du har modtagete kalenderen gør du kalenderen endnu mere personlig ved at dekorere den sammen med dine børn, fx med fingeraftryk lavet med akrylmaling, pressede blomster, talebobler malet med en tusch eller personlige hilsener til modtageren.

Dyre-highlights til hele året

Dyre-highlights til hele året

Katte og hunde er helt naturligt et meget populært motiv hos dyreelskere. Men ikke alle har tid og plads til at passe et kæledyr. Glæd disse mennesker ved at tilegne en fotokalender til deres mest afholdte firbenede venner!

Du har garanteret masser af billedmateriale! Brug det til en dyre-fotokalender, hvor du indsætter passende billeder til de enkelte årstider.

Et virkningsfuldt natursceneri

Et virkningsfuldt natursceneri

Naturen byder på masser af stof til fantastiske fotomotiver. Med et godt kamera og det rette blik for motivet kan du kalde smilet frem hos enhver naturelsker med en smuk panoramakalender.

Det kunne være alt fra makrooptagelser af smukke blomster til et vidvinkelfoto af et eventyrligt vinterlandskab. Motiver som disse gør fotokalenderen til den perfekte julegave.

Børnebilleder til familien

Børnebilleder til familien

En kalender med fotos af børnebørnene, niecer og nevøer falder i god jord hos alle familiemedlemmer! Anvend passende fotos til de enkelte måneder (eksempelvis et motiv fra fastelavn i februar eller et feriebillede i august), og husk også at sørge for, at der ind imellem også er andre familiemedlemmer med på billederne. Så glæder de sig ikke bare over billeder af familien, men så meget desto mere, når der også ind imellem er et fælles foto af dem sammen med børnene!

Minder fra hjemegnen

Minder fra hjemegnen

Er dine børn forlængst fløjet fra reden og har forladt deres hjemby? Alle tænker gerne tilbage på de steder, hvor de har tilbragt deres barndom. Hvordan ser parken, hvor børnene plejede at kælke om vinteren, ud i dag? Står de gamle egetræer, som de elskede at klatre i om sommeren, der stadig?

Fotografér steder, hvor børnene godt kunne lide at lege før i tiden. Disse billeder kan du så arrangere sammen med de gamle fotos i en personlig kalender!

Format og papirvalg

Hos Pixum finder du et stort udvalg af formater, størrelser og papirsorter til din personlige kalender. Du kan således tilpasse den præcis til modtageren og de valgte motiver.

Til bedstes køkkenkalender vil planlægningskalenderen eksempelvis være det rigtige valg. Til naturelskerens panoramakalender fungerer vægkalenderen i tværformat godt - den kan du endda designe i A2-format. Sammen med det særlige fotopapir kommer din kalenders motiver ekstra godt til deres ret!

Udvalget af kalenderformater er stort:

 • Væg- og bordkalender
 • A5 til XXL
 • Tværformat, kvadratisk eller højformat
 • 4 slags premium- eller fotopapir, mat eller glans

Design en fotokalender - sådan gør du!

Ved du allerede, hvordan din kalender skal se ud, og hvem du gerne vil give den til? Så kan designprocessen begynde! Den foregår i øvrigt hurtigt og legende let: Du skal bare bruge vores Pixum fotounivers software, Pixum Appen, eller du kan klare det hele online med vores onlinedesigner. Hvordan det foregår, viser vi dig her trin for trin:

 1. Fastlæg først kalendertypen samt størrelse, format og papir.
 2. Upload dine fotos.
 3. Træk billederne ind på kalendersiden, og placer dem efter dine ønsker. Dernæst vælger du blandt vores talrige layouts de varianter, du bedst kan lide!
 4. Efter ønske kan du tilføje tekstfelter eller ændre baggrundsfarven.
 5. Ved efterbearbejdningen kan du desuden optimere enkelte billeder eller forsyne dem med filtre og effekter.
 6. Er alle kalendersiderne udfyldt? Så læg kalenderen i indkøbsvognen, tjek det hele endnu engang, og afslut derefter bestillingen i ro og mag. Så er du klar til jul!

Vi håber, at du med denne idé til en Pixum fotokalender har fundet en dejlig gave til dem, du holder af, og vi ønsker dig god fornøjelse med gaven - og god jul!

Klassiske vægkalendere

Se vores populære vægkalendere, som fås i både høj- og tværmat.

Køkken- & aftalekalendere
Begynd hver måned på velstruktureret vis med dine yndlingsmotiver.
Bordkalendere
F.eks. til skrivebordet på kontoret - så har du altid dine bedste minder for øje.

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software, og drag fordel af de adskillige designmuligheder. Påbegynd designet af et fotoprodukt, hold pause og genoptag designet, når det passer dig.

Vores mest populære kalendere

A4 vægkalender i højformat
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 21 × 29,7 cm
 • Uden ophængsliste
A3 vægkalender i tværformat
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 42 × 29,7 cm
 • Uden ophængsliste
Stor bordkalender
 • Premiumpapir mat
 • Mål: 21 × 21 cm

*inkl. moms, ekskl. leveringsomkostninger

Pixums juleunivers

Giv helt personlige julegaver med dine flotteste billeder i år. Find inspiration med vores kreative ideer til hvordn du laver den perfekte julegave med fotos.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android