25 kr rabat på din madkasse
25 kr rabat på din madkasse
Lav en madkasse med navn hos testvindern Pixum og få 25 kr bonus. Kopier rabatkoden og indløs den ved bestilling.
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Lav din madkasse her

*inkl. moms, ekskl. porto

Madkasse med navn fra Pixum, så er frokosten lidt sjovere

Som forældre overvejer man ofte hvordan man kan gøre madpakken en anelse mere interessant for sine børn, fortvivl ikke, her kan Pixum hjælpe. Hos Pixum kan man bestille en personlig madkasse med enten navn eller foto. Madkassen fås i 3 forskellige farver, rød gul og blå, alle med en printoverflade på 14,50 cm x 9 cm. Derved er der god plads til dit favorit billede, eventuelt med en personlig tekst som man kan tilføje i editoren.

Madkasse med navn eller foto er lavet af levnedsmiddelægte kunststof i bedste kvalitet. Man skal være opmærksom på, at på grund af billedet på toppen af madkassen kan vi ikke anbefale at vaske den i opvaskemaskinen. Derimod anbefaler vi at man opvasker den i hånden. Selve madkassen har en størrelse på 18,50 cm x 12,50 cm x 4,40 (B x H x T), så der er god plads til den perfekte frokost.

Madkasse med foto der vækker appetitten

Det er let at lave sin helt egen personlige madkasse med navn hos Pixum. Først kan man udvælge en af de 3 skønne farver, rød, gul eller blå. Dernæst skal man man udvælge og uploade et billede. Derefter har man mulighed for at tilføje en tekst, før man uploader sin madkasse til indkøbsvognen. Indtast personlige oplysninger og betal, nemmere bliver det ikke.

Udover en madkasse med navn eller foto, kan man også lave mange andre forskellige fotoprodukter med sine bedste billeder hos Pixum. Hvad med en fotobog, fotokalender, fotokort, almindelig fotofremkaldelse, fotoplakater eller andre storformater. Sidst men ikke mindst kan man altid finde en skøn fotogave under fotogave sektionen, som for eksempel et fotokrus eller en fotopude eller et helt tredje produkt som passer perfekt til dit bedste billede.