25 kr rabat på din fotopuslespil bestilling.
Overrask dine kære med et personligt og garanteret enestående foto puslespil.
Din rabatkode*:
79FCD9C32D94E2B
Design dit puslespil her

Her kan du se alle vores spil

*inkl. moms, ekskl. porto

Lav selv flotte foto puslespil hos Pixum fotoservice

Der findes så mange fantastisk fine gaveidéer du kan lave med dine fotos, men et foto puslespil er helt sikkert en af de mest originale. Hvis du har indfanget et helt specielt øjeblik med dit digitalkamera og ikke kun vil se på det på din computer, er et foto puslespil måske præcis det rigtige valg for dig.

Hos Pixum fremstilles foto puslespil af førsteklasses og meget stabilt karton og fås i forskellige størrelser fra 30×20 cm op til 60×80 cm. Puslespillet leveres enten i en attraktiv gaveæske eller i en personlig æske med puslespil motivet som en elegant forside.

Vælg mellem varianter med 112 og 266 brikker for Pixums egne foto puslespil og mellem 500 1500 brikker i forbindelse med de klassiske premium puslespil. Pixum leverer en fremragende billedkvalitet som en sand puslespilsspecialist, aldrig har det været sjovere at samle puslespil

Dit foto trykkes uden kant på et foto puslespil og kan laves hos Pixum i løbet af få øjeblikke. Du skal bare være opmærksom på de kvalitetstjerner, du ser under bestillingen, de symboliserer nemlig, om billedkvaliteten er tilstrækkelig god til et førsteklasses tryk. Gode resultater opnår du med fotos fra ca. 1224×823 pixel hhv. ca. 1 megapixel for den mindste model og op til knap 6 megapixel for et premium puslespil med 1000 dele.

Et foto puslespil er fint som en speciel gaveidé

Med et foto puslespil fra Pixum gør du dig selv eller andre glade. Som et almindeligt puslespil modtager du det i mange små dele. Du kan pusle det om og om igen, eller du kan for eksempel klæbe det på tykt karton eller stabilt pap og forsyne det med en passende smuk ramme, på den måde sikrer du dig et flot blikfang, som du gang på gang gerne kigger på.

Overrask din kæreste med et pusle billede af jer to, gør bedsteforældrene glade med et yndigt billede af børnebørnene, som de selv kan lave, eller forær dig selv et puslespilsminde fra den sidste uforglemmelige strandferie.

Foto puslespil fra Pixum giver dig uendelig mange muligheder for fotogaver. En fin gaveidé, som glæder modtageren og holder sig smukt.