Gaver til konfirmation, nonfirmation & ungfest
Gaver til konfirmation, nonfirmation & ungfest
Find den perfekte gave til festens hovedperson med Pixum's gaveguide
Find gaven

De dejligste minder: Fotogaver til konfirmation, nonfirmation og ungfest

Konfirmationen repræsenterer en vigtig dag i børnenes liv - for nogle er det den vigtigste dag mellem fødsel og bryllup, fordi den markerer overgangen til de voksnes rækker.

Det måske første jakkesæt købes, og hele familien inviteres til fest, og selvfølgelig er der også intensive forberedelser til den store dag. Glæd konfirmanden med en personlig konfimationsgave i form af en helt personlige Pixum fotogave og gør festdagen helt uforglemmelig!

Gaveidéer: til konfirmations-, nonfirmations- eller ungfesten

Find også inspiration til gaven i vores øvrige gaveguidekategorier

Valentinsdag

Valentinsdag

Påske/forår

Påske/forår

Konfirmation

Konfirmation

Fødselsdag

Fødselsdag

Mors dag

Mors dag

Bryllup

Bryllup

Rejsegaver

Rejsegaver

Skolestart

Skolestart

Til hende

Til hende

Til ham

Til ham

Vennegaver

Vennegaver

Eksklusiv

Eksklusiv

Kun det bedste til dine fotos: Det synes vores kunder om Pixum fotogaverne
 • Individuelle gaver til festen

  Overræk en helt personlig gave

  For dig betyder det: der er masser af lækker mad og kaffe og kage!Nej helt ærligt, selvfølgelig vil du gerne give det stolte barn en ordentlig gave eller fotogave, kombineret med de bedste ønsker. Hvis det er dit eget barn, har du bestemt allerede nogle ideer til hvad du vil give, eller hvad barnet ønsker sig.

  Måske en dejlig halskæde til datteren eller et smart armbåndsur til sønnen? Men hvis du bliver inviteret som gæst, kan det være vanskeligere at vælge gaven.

  Lad dig inspirere til den passende gave
 • Find gaven

  Gaveidéer til konfirmanden

  Men bare rolig: Med Pixum finder du garanteret den passende gaveidé! En helt personlig fotogave er bestemt et dejligt minde af denne vigtige dag, hvor barnet træder ind i de voksnes rækker.

  Og ved denne lejlighed tilbyder Pixum dig en bred vifte af muligheder for store eller små gaver! Hvormed du kan bringe glæde til det unge menneske?

  Gaver til konfirmanden
 • Han skal i glas og ramme

  De flotteste rammer

  Design fx et vægbillede med en tekst og sæt det i en særlig flot ramme. Gennemse dit fotoarkiv for et favoritbillede, og læg derefter en tekst henover det, som enten har relevans til konfirmationen eller som har en særlig betydning for dig eller konfirmanden. Dette kan være et almindeligt ordsprog eller et smukt digt - lad bare din fantasi få frit spil!

  Pixum tilbyder mange forskellige rammer med og uden passepartout til et smukt vægbillede. Som en rustik version kan du også trykke dit yndlingsbillede på træ - her kan du tilføje din ønskede tekst direkte i onlinedesigneren hos Pixum. Også en snekugle med hjerter med en passende tekst på billedet eller et akrylglasfoto er gode gaveidéer.

  Til Pixum vægbillederne
 • Fotos til specielle lejligheder

  Pixum retro-prints er en god gave

  Med Pixum retro-prints i en smart samleboks kan du vælge forskellige motiver og tilføje tekster. Denne nostalgiæskee bliver sikkert kigget igennem igen og igen! Billederne har karakter af af billeder fra et direktkamera - saml barndomsminderne sammen med familie og venner og skriv en tekst der gør alle billederne helt personlige.

  I æsken er der naturligvis plads til pengesedler gemt mellem billederne.

  Til retro-printene
 • Individuelle pengegaver

  Fortryllende gavekort

  Alternativt kan du bruge de klassiske fotofremkaldelser som gavekort til fælles aktiviteter eller oplevelser. Brug billeder, der repræsenterer det aktuelle gavekort.

  For eksempel til et besøg i iskiosken kan du bruge et billede af modtageren, hvor han selv slikker på en is. Skriv derefter den respektive værdi af gavekortet på billedet, og en god gave er klaret!

  Til Pixums fotofremkaldelser

Har du flere spørsmål? Find svarene her!

 • Hvordan laver jeg min gave lettest?
  Hvordan laver jeg min gave lettest?

  Du har forskellige muligheder hos Pixum: benyt Pixum app'en, til at designe din gave fra din smartphone eller tablet, mens du er undervejs!

  Du kan dog også nemt designe og bestille gaverne lige som du vil have dem i onlinedesigneren på hjemmesiden . Sidst, men ikke mindst, tilbyder vores gratis Pixum fotounivers software dig adskillige designværktøjer og muligheder for at lave en gave til konfirmanden!

 • Hvad koster denne retro-print-boks?
  Hvad koster denne retro-print-boks?

  Du kan designe kassen med 16 retro-prints i formatet 10×13 cm fra kun kr. 159,00! Lidt større og i kvadratisk format koster æsken kun kr. 149,00.

  Hvis du har nok gode fotos og ideer til mulige værdikuponer at vælge imellem, kan du øge antallet af billeder pr. æske til 24 eller 32 billeder! Billederne er trykt på 300 g/m² kortpapir og kan designes på begge sider!

 • Er der også kristne motiver til rådighed for Pixum fotoprodukterne?
  Er der også kristne motiver til rådighed for Pixum fotoprodukterne?

  Faktisk tilbyder vispecielle designs til nogle af vores fotoprodukter, der er baseret på forskellige emner - for eksempel til vores designplakat, som du kan designe med et af flere færdige konfirmationsdesign.

  Upload blot dine fotos og indsæt dem på det rigtige sted; ændre designet i onlinedesigneren udfra dine ideer.

Personlige fotogaver - kategorier