Kreative idéer til Pixum fotogaver
Kreative idéer til Pixum fotogaver

På jagt efter puder, krus eller noget helt tredje? Pixum har et stort udvalg af fotogaver, du kan sætte dit personlige præg på.

Læs mere her

Køleskabsmagneter som pengegave til brudeparret

Hånden på hjertet, hvor mange gavekort har du i tidens løb glemt at indløse, først glæder man sig utroligt meget, men så får man forlagt gavekortet og glemmer helt at det eksisterer. Du vil gerne være med til at give en du holder af et gavekort med en vis værdi til bryllup? Måske vil bruddeparret gerne købe noget til huset, er i gang med at renovere eller vil gerne have et nyt fjernsyn. I mange situationer er et gavekort til et byggemarked ret upersonligt, men praktisk. Eller du kender ikke parret godt nok med hensyn til smag, og du gerne selv vil lade dem vælge hvad de har mest brug for. Så i stedet for at købe et gavekort til en bestemt butik vælger du give en kreativ pengegave.

Du vil ikke bare stoppe pengene i en kuvert sammen med et lykønskningskort, hvor der er risiko for at kuverten forlægges. At trække mønter på en snor går også hen at blive alt for tungt, og dyrt at få indbetalt i banken, så hvordan kan du være sikker på at brudeparret vil huske din pengegave? Pixum har her den perfekte løsning med Pixum køleskabsmagneter fra hver af dem som er med i pengegaven, magneten klemmer pengesedlerne fast på en magnetisk metalplade. Senere vil modtageren altid tænke på dig/jer når de om morgenen åbner køleskabet. I forærer heller ikke bare en konvolut med et stykke papir, Selv når pengene er taget væk, har du stadigvæk magneterne, der minder dig om den skønne gave. Køleskabsmagneterne kan du designe lige som du har lyst til med onlineeditoren på Pixum's hjemmeside.

Pixum tip

Fremgangsmåde:
  • Vælg sjove eller spændende billeder og kombiner dem med en taleboble eller et motto, som du vil mene at gavens modtager vil glæde sig over hver morgen. Eller du fokuserer på magneten og tilføjer et "Husk mig" som tekst på en farvet baggrund, så køleskabsmagneten sidenhen vil have en vigtig rolle i dagligdagen
  • Hvis du hellere vil have det romantisk, kan du også vælge et flot billede med parret og dekorer det med cliparts, som fx roser, hvide duer eller hjerter.>/li>

Temaverden: Bryllup

Opdag de spændende idéer til før, under og efter bryllupsfesten. Kreative deko-idéer, designmuligheder or minder fra drømmebrylluppet.

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.

Tilmeld dig Pixums nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig Pixums nyhedsbrev, accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket, som findes i bunden af alle e-mails, eller ved at sende en e-mail herom til service@pixum.com.