Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
50 Instagram fotos gratis*
  • Dine bedste instagram billeder som retro fotos

  • De bedste minder som pynt til værelset

  • Betal kun forsendelsen for de 50 gratis fotos!

Din rabatkode*:
F36C36B8EA43879
Design dine billeder her

Hvordan fremkalder jeg Instagram fotos hos Pixum?

Det er let at fremkalde Instagram billeder hos Pixum. Pixum fremkalder nemlig fotos efter deres oprindelige størrelse. Det betyder at man ikke skal efterbehandle eller beskære Instagram billeder inden man bestiller. Instagram billeder bliver automatisk fremkaldt i det klassiske kvadratiske Instagram format, på premium fotopapir.

Det er vigtigt at slå den automatiske billedoptimering (DPO) fra, dette gør man i indkøbsvognen. Denne funktion bidrager normalt til en bedre billedkvalitet, men kun hvis billederne kommer direkte fra et digitalt kamera. Da Instagram billeder er blevet efterbehandlet med et filter, får man den mest præcise fotogengivelse uden DPO.

Ved de fleste fotoprodukter har Pixum en fabrikations tolerance på op til ca. 5 mm. Det er derfor vigtigt at du ikke placerer vigtige motiver (ansigter, bygninger, baggrunde) osv. 5 mm. fra kanten af billedet.

Da dine Instagram billeder altid bliver uploaded i 1:1 format skal du ikke være bange for at størrelsen ikke passer. Dit billeder vil blive fremkaldt præcis som det forekommer på Instagram.

Her kan du se alle vores klassiske Instagram størrelser

*inkl. moms, ekskl. porto

* Porto for alle produkter finder du i vores aktuelle  prisliste.