Bestil dit pasfoto hos Pixum
Bestil dit pasfoto hos Pixum

Bestil dit pasfoto hos Pixum i dag og betal kun kr. 29,00, samtidig kan du bestille andre fotovarianter som passer perfekt til din stue eller kontoret.

Bestil pasfoto her

Pixum tip

OBS: Vær opmærksom på kravene til et officielt pasfoto!

For at dit foto kan godkendes som pasfoto, til dit kørekort eller andre officielle dokumenter, skal dit billede leve op til følgende krav.

  • Billedet skal være vellignende
  • Billedet skal være taget forfra
  • Billedet skal være egnet til indscanning (ingen filtre eller andre farve-ændringer)
  • Størrelse 35 mm x 45 mm (format 3:4)
  • Hovedet skal være ca. 30 og 36 mm
  • Der må ikke være skygger i ansigtet

Er du i tvivl, kan du altid finde mere information på politiets officielle hjemmeside

Find et passende produkt her

*inkl. moms, ekskl. porto

Bestil dit pasfoto hos testvinderen Pixum

Hos Pixum kan du få fremkaldt pasfoto, men disse billeder i mini-format kan også bruges til meget andet, som for eksempel, kørekort, CV-foto, id-kort, studiekort eller som dekoration i sin tegnebog, så man altid har sine kære tæt på sig.

Det er let at bestille sine pasfoto hos Pixum, først uploader du dine billeder, det er her muligt at vælge 8 individuelle fotos. Derefter ligger du dem i indkøbsvognen og til sidst bestiller du, nemmere bliver det ikke. Produktionen tager som regel kun en enkelt hverdag, dertil kommer forsendelsestiden.

Formelle krav til pasfoto

Det er vigtigt at billedet er taget i højformat og at det har formatet 3:4 inden man uploader det. Pixum kan dog ikke garantere at størrelsen, kvaliteten og motivet svarer til myndighedernes krav, men som hjælp inden man bestiller, kan det anbefales at læse politiets retningsliner her:

Når man har bestilt sine pasfotos og billederne ligger i ens indbakke, kan man nemt også bestille andre fotoformater, Pixum har et bredt udvalg af fotoprodukter, så du kan får det bedste ud af dine billeder. Hvis du har spørgsmål før, under eller efter din bestilling, så er Pixum's venlige og kompetente kundeservice klar til at hjælpe dig videre. Lad testvinderen Pixum fremkalde dine pasfoto.

Bestil minifotos i pasbillede-format hos Pixum

Minifotos i pasbillede-format kan bruges til mange forskellige formål. Først og fremmest er det kendt for at kunne bruges til pas, her er der dog en række krav som skal opfyldes, mere om det senere. Derudover kan formatet også bruges til visumansøgninger, eller på ens CV eller jobansøgninger. Formatet er også egnet til diverse ID-kort, som man kan have brug for i dagligdagen. Sidst men ikke mindst er formatet et skønt format, som man eventuelt kan have i sin tegnebog, så man altid har sine kære med på farten.

Når man bestiller pasbillede-formatet hos Pixum modtager man 8 pasfotos, med samme eller forskellige motiver. Størrelsesforholdet er altid 3:4 og det er vigtigt at man vælger billeder som er i højformat. For at opnå afmålingerne 4,5x3,5cm, skal billedefilen have størrelsesforholdet 3:4. Hvis billedfilen har et størrelsesforhold på 2:3 eller et andet format end 3:4 så vil original billedet blive beskåret.

Pasbillede-formatet fra Pixum

Når man bestiller sit pasbillede hos Pixum, så bliver det produceret på en enkelt arbejdsdag, dertil kommer kun leveringstiden med Post Nord før de bliver leveret hjemme i ens postkasse. Derudover er der mange andre fordele ved at bestille sine pasfotos hos Pixum, udover de konkurrencedygtige priser. Man får 8 fotos for prisen og man kan selv vælge motivet på alle 8 pasbilleder.

Det er vigtigt, at understrege at Pixum ikke kan garantere at størrelsen, samt kvaliteten og motivet lever op til myndighedernes krav til pasbilleder. De danske myndigheder har følgende krav til pas og kørekortbilleder. Billedet skal være taget forfra og det skal være egnet til indscanning. Ved format 4,5x3,5 skal hovedet have en størrelse på 30-36mm fra hagespids til hårtop.

Pixum's venlige og kompetente kundeservice er klar til at hjælpe både før, under og efter bestilling. Pixum er garant for kvalitet.