Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Opdag Pixum fotobøgerne

Lær de forskellige designmuligheder at kende, som du har til at lave din helt personlige Pixum fotobog. Fasthold dine helt specielle øjeblikke!

Tips og tricks til anvendelsen af tekstelementer

Billede og tekst har altid stået i et spændende forhold til hinanden. De kan supplere, styrke eller modvirke hinanden. Begge hver for sig har en bestemt effekt og funktion. Bliver begge sat sammen, kan der opstå helt nye sammenhænge.

Ved design af en fotobog kan anvendelsen af tekst af flere forskellige grunde være nyttig og generelt en god idé. Leger du med tanken om at anvende tekst i din personlige fotobog, kan du læse mere derom her.

Oplev Pixum fotobøgerne

Sikre dig dine billeder for altid.

Udnyt de utallige layoutforslag, design- og stilmuligheder i Pixum fotounivers softwaren!

Skab struktur med kapitler

Ligesom det er tilfældet i en skrevet bog kan det også ved en fotobog være en god idé at dele bogen op i forskellige tematiske afsnit og gøre det tydeligt med overskrifter. Vil du fx give dit barn en fotobog i studentergave om den afsluttede studentertid, kan du dele fotobogen op i flere forskellige kapitler. Mest tydeligt bliver det, hvis du laver overskriften på en enkelt side og enten indsætter blot et enkelt foto eller intet foto. Anvend her en stor skriftstørrelse og understreg eventuelt også overskriften.

Tekst til at hjælpe hukommelsen på vej

Du har dine fotos og begivenheden i frisk erindring og husker hver enkelt detalje, hver eneste sted og hver enkelt person på billederne. Og selv man ikke lige i øjeblikket kan forestille sig det - meget af det har man glemt om nogle år. Skal fotobogen også senere fremkalde visse erindringer, så vil det være en stor hjælp at skrive en lille tekst til mange af billederne. I en fotobog over en rundrejse finder du mange billeder fra vidt forskellige steder. I mange tilfælde vil man ganske enkelt have glemt nogle af disse steder om nogle år. Det kan du undgå, idet du kort skriver stednavnet ved hvert foto. Det virker særligt godt, hvis skriftstørrelsen- og farven ikke er for stor og fremtrædende.

Pixum fotobogen

Del din egen fotobog og bliv en del af vores fotobogbibliotek.

Pixum tip

Læs mere her om valget af skrifttype i Pixum fotobogen!

Tilføj tekst til fotos

Billeder kan meget som ord ganske enkelt ikke kan. På den anden side har billederne også en vis grænse. Især når det drejer sig om at videregive bestemte informationer. Med en kombination af billede og tekst er det lettere at fortælle en historie. Du kan tilføje tekst til dine billeder og beskrive noget, som ikke kan ses på billedet. "Efter 5 timer i kø nåede vi så frem til stranden" er en tekst, der giver fotoet en historie. Med sådanne anekdoter til hvert billede kan du fastholde dine minder på den helt specielle måde.

På den anden side kan der også anvendes billeder til at supplere tekst og fremhæve denne. I en hotelbrochure har du for det meste altid en liste med informationer om værelserne. Men for at give betragteren det rigtige indtryk bør sådanne informationer altid suppleres med et passende billede af værelset. I vores bibliotek med kundeeksempler finder du også eksempler på, hvordan tekst er anvendt i fotobogen.

Leg selv med teksten!

Anvendelsen af tekst er meget alsidig og afhænger af dine idéer og hvilke forestillinger du har. Der findes her ingen pakkeløsninger, så prøv dig frem. Leg med de forskellige tekstdesignmuligheder, som Pixum fotounivers softwaren tilbyder. Indsættelse af tekst er såvel i softwaren som på hjemmesiden ukompliceret. Den indsatte tekst kan også ændres let i størrelsen og farven. Og er du ikke tilfreds med den indsatte tekst kan du altid slette teksten igen (så længe du ikke har bestilt fotobogen).

Vejen til din Pixum fotobog

Lav en personlig Pixum fotobog - undervejs eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers-softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum-appen

  • Komfortabelt design:

   Anvend billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære fotobogsformater.

  • Vores anbefaling:

   Design udervejs på din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android

Det synes vores kunder om Pixum fotobøgerne
Vores kundeservice hjælper dig videre

Ved spørgsmål til vores produkter kan du besøge vores servicesider eller kontakte vores kundeservice pr. telefon eller e-mail.