Din rabatkode*

524E3DE4B5B4624

80 kr bonus på dit foto på lærred

For eksempel:
Billede på lærred billigt 30x20 cm kun kr. 119,00 før kr. 199,00

Til oversigten over fotolærreder »

Lav nu

Fotolærred 20×30cm (2cm ramme)

Billede på lærred, en skøn vægdekoration med dine bedste fotos.

kr. 199,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotolærred

Fotolærred 40×60cm (2cm ramme)

Dine bedste fotos på lærred, med materialer af høj kvalitet, spændt ud på en ægte træ ramme.

kr. 449,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotolærred

Fotolærred 20×30cm (svæveramme Havana)

Billed på lærred i testet Pixum kvalitet, monteret på ægte træ ramme.

kr. 483,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotolærred

Fotolærred 20×30cm (svæveramme Art)

Ægte træramme indrammer billedet på lærredet. Fra testvinderen Pixum.

kr. 568,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotolærred

Foto på lærred billigt, men i premium kvalitet fra Pixum

Pixum er ekspert i fremstilling af fotolærreder, at man tilmed kan bestille et foto på lærred billigt gør Pixum til den perfekte leverandør af foto på lærred. Pixum har vundet utallige test fra diverse danske og udenlandske medier, ikke mindst fordi Pixum leverer fotoprodukter i testet kvalitet og det er til en yderst konkurrence dygtige priser.

Hos Pixum kan man bestille mange forskellige formater af foto på lærred billigt. Det vil sige at man uden tvivl kan finde det perfekte format til ens væg derhjemme. Hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af sit fotolærred kan man vælge at få det indrammet med en af de skønne svæverammer som man kan bestille hos Pixum. Derved bliver ens bedste motiver præsenteret som hang det på et galleri. Bestil dit foto på lærred i dag og få det leveret få dage efter.Til fotolærrederneBestil fotolærredet hos testvinderen

Det er nemt at bestille et foto på lærred billigt hos testvinderen. Først skal man vælge et ønsket format og derefter skal man uploade det foto som man ønsker trykt på lærredet. I selve editoren man man se hvordan billedet ser ud når det hænger på en væg i rumsimulatoren. Hvis man er tilfreds med hvordan billedet ser ud, så skal man hurtigt overføre det til indkøbsvognen og bestille. Få dage efter bliver det leveret på en ønsket adresse med Post Danmark.

Når man bestiller sit foto på lærred billigt hos Pixum, har man også mulighed for at lave en collage. Det er muligt at vælge imellem 10 forskellige designs, så det er mange muligheder for at placere sine billeder, hvor man mener at det får den bedst mulige effekt. Det er tilmed også muligt at få tekst trykt på sin fotolærredscollage. Man kan vælge imellem formaterne 20x30 cm til 90x160 cm. Dekorer hjemmet bestil dit foto på lærred i dag hos testvinderen.

Lav fotolærreder hos testvinderen - Pixum fotoservice

Det kan næsten kun gå for langsomt med at få lavet dit eget Vægbillede i dag hos Pixum. Du skal blot uploade dit billede, vælge format, materiale og størrelse og bestille. Det kunne næsten ikke være lettere. På Trustpilot har vi 1705 anmeldelser og et gennemsnit på 7,9 stjerner ud af 10. Vægbilleder starter fra kr. 17,00

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Løbende kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert af vores partner PostNord.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort
*Den ovennævnte rabatkode er gyldig til og med 31.05.2020 og giver 80 kr rabat på vareværdien ved vægbilleder (Akrylglas, AluDibond, Hård skum, Galleritryk og fotolærred). Porto beregnes ud fra prisliste. Der kan kun indløses én rabatkode pr. husholdning, leverings- og regningsadresse. Det er ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger. Rabatten kan ikke efterfølgende fradrages i løbende eller allerede afviklede bestillinger.