Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Tips til den perfekte billedkomposition

Lav skønne fotoprodukter med dine helt egne billeder - installer Pixums fotosoftware i dag!

Max Niemann har siden 2012 arbejdet som fotograf med speciale inden for portrætfotografering. Han vil regelmæssigt give Pixums kunder eksperttips, der giver et dybere indblik i fotograferingens tekniske aspekter.

Tips til dyrefotografering

Flotte billeder har ikke altid menneskelige motiver - også dyrefotografering er populært, og også her kan man opnå gode resultater. For at opnå de gode resultater, er det godt med noget baggrundsviden, passende udstyr og noget så simpelt som tålmodighed. Hvordan du, ganske enkelt, kan finpudse dine dyrebilleder, kan du se lidt længere nede på denne side.

Fotografering

I denne temaverden kan du lære mere om fotografering, de enkelte områder inden for fotografiens kunst, og om hvordan du designer Pixums forskellige fotoprodukter.

Ferier & rejser

Har du en masse skønne billeder fra din sidste rejse eller en dag med familien? Her finder du tips og idéer til, hvordan du bedst muligt kan præsentere dem.

Pixum - altid flotte billeder

At fotografere dyr i den fri natur: Til dels et spørgsmål om udstyr

Hvis man vil fotografere dyr i deres naturlige habitat, eller bare i det fri generelt, er en vis form for teknisk basisudstyr essentielt. Et teleobjektiv er egentligt det absolutte minimum. Derudover er en indbygget billedstabilisator eller et (etbenet) kamerastativ meget rart at have. Det skyldes, at der ved længere brændvidde også er en større risiko for rystelser. Hvis du hverken har en billedstabilisator eller et kamerastativ, bør du øge dit kameras lysfølsomhed (ISO-værdi) og dermed forkorte eksponeringstiden.

At fotografere flyvende fugle kræver et skarpt øje og et kamera med en hurtig reaktionstid. Vær ikke bange for at aktivere dit kameras autoudløsning og autofokus, når der skal tages dyrebilleder. På den måde øges sandsynligheden for, at du får et godt resultat.

Særligt ved vilde dyr er en lang brændvidde ofte optimal, så de menneskesky dyr ikke flygter, før du når at få dem foreviget. Helt grundlæggende er det ved dyrefotografering i den fri natur anbefalelsesværdigt, at man i første omgang tager en lang række billeder, som så senere kan "koges ned" til et mindre udsnit. På den måde er man i højere grad sikker på at fange dét, man ønsker på billederne. Videre: Få et pletskud af dit eget kæledyr! »

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Forevig dine minder på kreativ vis

Sådan får du et pletskud af dit eget kæledyr

Naturligvis er det ikke kun fremmede dyr, der kan være spændende at fotografere. Også dine egne kæledyr derhjemme kan være glimrende motiver. Du kan f.eks. tage kameraet med, når du alligevel skal lufte hunden, eller tage billeder af dyrene, når de leger i haven el.l. Vær dog opmærksom på, at dyrene skiller sig ud fra baggrunden, og at eksponeringstiden er lang nok, så billederne ikke bliver rystede eller på anden måde uskarpe.

Du kan også eksperimentere med billedernes dybdeskarphed: Fokuser i et roligt øjeblik på dyrets øje og indstil blænden meget bredt. Sådan opstår ofte en flot dybdeeffekt, som lige giver billedet et ekstra niveau.