Do it yourself!
Do it yourself!

Med Pixum kan dine vildeste gør-det-selv fantasier føres ud i livet!

Temaverden DIY: alt til hobbykunstneren og håndværkeren

Opdag selv i det enkelste dagligdagsobjekt dit næste gør-det-selv-projekt? Du er vild med bare at gøre mere ud af det, og hader standardprodukter. Du vil gerne sætte dit eget personlige stempel på det færdige produkt? Så er vores gør-det-selv temaverden: DIY det helt rigtige til dig. Find inspiration til spændende gør det selv projekter, som du med din egen smag let kan omsætte. Til temaoversigten »

Vær kreativ: Vores mest populære DIY-tips

Lav en fødselsdagskalender

Lav din egen kreative fødselsdagskalender - så glemmer du aldrig mere en fødselsdag!

Oplev naturen derhjemme

Et fotopanel på en flot træbrædde egner sig særdeles godt som en flot vægdekoration til dine billeder eller som julegave til naturfans.

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.

Kreative idéer til Pixum fotobøgerne

Pixum fotobogen kan du med den gratis Pixum fotounivers softwareikke bare designe på computeren, men også gemme til senere genbestilling, forberede indklistring af dekomaterialer, efterbearbejde farver og meget mere. De mangedesignmuligheder giver dig det perfekte grundlag til at lav din helt personlige Pixum fotobog, og de mange tips & tricks hjælper dg til at gøre bogen helt personlig. Her præsenterer Pixum dig for mange spændende gør-det-selv-idéer til at gøre din Pixum fotobog endnu mere personlig.

Pixum fotobog med lomme

Rejsesouvenirs som billetter, teaterprogrammer eller sporvognsbilletter opbevares i en lomme i din Pixum fotobog

Pixum fotobog som poesibog

Saml dine forskelligste digte og anekdoter i en helt speciel Pixum poesibog! Udnyt de utallige designmuligheder i Pixum fotounivers softwaren.

Gør det selv ideer til dine fremkaldte billeder

Nu da du ekstra har ladet dine yndlingsbilleder fremkalde skal de gamle den af i et fotoalbum? Ikke med Pixum: Fantasifulde mesterskud bliver til dekorationer til dit hjem, dine kære bliver til blikfang og specielle lejligheder springer ud u disse gør-det-selv-tips!

Lav sjove billedrammer med julefigurer

At klippe og klistre sammen med børnene er god tidsfordriv. Lav billedrammer med nisser, rensdyr og snemænd.

Hvor stort skal det være?

Fleksible mål til dine individuelle billeder: med vores Im billedkalkulator finder du ud af hvor store dine fremkaldte billeder bliver - og kan forberede billedstørrelserne til dit næste hobbyprojekt og dekorationer.

Billeder i retro-style

Med Pixum retro-prints er optimale til hobbyarbejder, dekorationer og individuelle projekter - alle informationer til forberedelse, bestilling og individualisering finder du her.

Har du mange billeder?

Så mange kreative idéer og så få færdige billeder? Skal du have fremkaldt rigtigt mange billeder kan du med stor fordel benytte dig af vores fotopakketilbud, og færdiggør alle dine DIY-idéer som en leg.

Klistre her, klistre der!

til alle der gerne vil forevige sig selv på en rigtig kreativ måde: Med fotoklistermærkerne fra Pixum pepper du ikke bare fotoalbummet op, du kan også lave kreative fotogaver og gør-det-selv produkter. kun fantasien sætter grænser!

Temaverden: Derhjemme

Her finder du mange idéer til kreativ tidsfordriv derhjemme: fra at skabe små gaver til dine kære, til personlige vægdekorationer hen til fotoprodukter til sjov og leg for hele familien.

Fotokalendere til din smag

Kalendere, planere, dagsordner - Aftaler og vigtige mærkedage må ikke glemmes. Men hvem siger, at man ikke selv kan dekorere den færdigdesignede Pixum fotokalender og dermed gøre den endnu mere kreativ Her finder du farverig inspiration, til hvordan du kan kombinere de praktiske forslag med din egen fantasi når du skal lave en helt egen fotokalender.

Fotokalender med ramme

Dekorér din kalender med en sjov baggrund - klip eksempelvis en kagemand ud af karton og lad den danne ramme om din Pixum fotokalender.

Hvilken kalender er din type?

Om bord- eller vægkalender, ihøj- eller tværformat - lav nu din egen kreative kalender i Pixum onlinedesigneren.

Hvorfor kun til et år?

Kalenderen, der skal holde evigt?Det er ikke noget problem: For at det rigtigt kan svare sig at lægge sjæl og kreativitet i dit kalenderprojekt, så erfarer du her hvordan du kan lave en evighedskalender.

Et blikfang til skrivebordet

Hvorfor ikke spar væggen for at bore huller? Med en bordkalender dekorerer du ikek bare din arbejdsplads, men kan også lege med flotte grafikker og kreative layouts.

Fødselsdagsbarnet direkte i kalenderen

Placer fødselarens ansigt direkte i kalenderen på den passende dag - hvordan du gør det, kan du se her.

Hvad har jeg for?

Start det nye skoleår så personligt som muligt - med en hjemmelafet foto-lektiekalender til skolebarnet.

Kuponkalender med gavekort

Skal det være et besøg i tivoli eller en kanotur: overrask dine kære med en kuponkalender!

Fotokalender med datomarkering

Bestil din fotokalender med dine egne ynd­lings­motiver, og lav selv en enkelt dato­mar­kerer dertil.

DIY-Helt specielle vægdekorationer

Printe et flot billede og sætte det i en skifteramme og dermed færdig - Synes du ikke at det er lidt kedeligt? Når nu man med vægbilleder fra Pixum kan lave så mange spændende ting! Find inspiration blandt de mange fantasifulde dekorationer, praktiske idéer og spændende DIY-kreationer, der forhøjer nydelsen af dit flotteste billede.

Lav hurtigt dine egne lærreds-kunstværker

I Pixum onlinedesigneren kn du med det samme starte designet af dit fotolærred - fra collage eller med tekstruder, alt er muligt.

Ude er godt... hjemmelavet er bedst!

Også i Pixum Temaverdenen: Bolig & indretning finder du kreative designidéer og hjælpsomme tips til at dekorere dit hjem på en kreativ måde.

Opdag vores farverige plakater

Vidste du, at en plakat ikke bare er en plakat? Erfar mere om de egenskaber Pixum fotoplakaterne bringer med sig, og hvordan du kan sætte dit fotomesterskud allerbedst i scene.

Spar ikke på rammen!

Plakater i rammer kan også mere - hvordan du hænger dine kunstplakater op på væggen og hvordan du udnytter 3D-effekter, lærer du i dette tip.

Find prisen til dit personlige Pixum vægbillede ved hjælp af prisberegneren, hvor du tilpasser produktegenskaberne ud fra dine ønsker:

Der opstod desværre en fejl ved produktkonfigurationen. Forsøg venligst igen senere.

  Mit valg

  fra
  inkl. moms
  Lav her

  Menukort à la DIY

  Kærligt designede post- og lykønskningskort bør ikke bare forsvinde ned under sengen i en særlig nostalgiskotøjsæske: Benyt disse DIY-designmuligheder med Pixum kortprodukterne og skab originale hilsener, som også mange år efter stadig vil hænge på køleskabet eller opslagstavlen ved modtageren - Eller lave madopskriftskort, lifehacks-tips eller andre gør-det-selv-tips!

  Postkortforhæng

  Skal det være som et forhæng til havedøren, eller som rumdeler eller vægdeko. Med postkort med kulørte motiver farvet garn eller sejlgarn, og en hullemaskine, har du i løbet af kort tid en kunstfærdigt dekoration til dit hjem.

  Bordkort som gavemærke

  Hvem var det nu, der kom med hvilken gave?

  Gør det lettere for brudeparret ved at binde et gavemærke omkring gaven - designet på et fotokort.

  Skab glæde med Pixums fotokort

  Vil du gerne overraske familie og venner med personlige korthilsener i påskedagene?

  Design personlige fotokort her.

  Til de helt individuelle

  10 Kort med 1 motiv? Ens kort er fortid: Kortsættene med 10 forskellige kort fra Pixum er let at lave, og hvert kort er forskelligt - og du kan selvfølgelig gøre dem endnu mere individuelle med egne dekomaterialer inden du sender kortene til deres imponerede modtagere.

  Gør-det-selv-idéer til hobbyfolk: Her finder du inspirationen

  Pixum brede sortiment af fotoprodukter byder dig utallige muligheder for at forskønne dit hjem. Om kalendere, fotobøger, plakatfolier eller lærreder - i DIY temaverdenen kan du opdage talrige gør-det-selv idéer du selv kan lave. Her finder du nogle eksempler som inspiration:

  De fleste Pixum produkter bliver med den rigtige idé til et skønt dekorationselement i dagligdagen, eller til en flot gave som vil overraske modtageren, om Pixum fotobog, kalendere, vægbilleder eller en fotogaveartikel.

  Kreative idéer

  Din egen ABC, personlige familiekrøniker, kreativ frisørbog, professionel firmapræsentation eller flot porteføljebog? Kun din fantasi sætter grænser for din Pixum fotobog.

  Det kan betale sig at kigge omkring: Kreative idéer til håndværkerne og hobbyfolkene fra Pixum

  Hos Pixum finder du det komplette udvalg af kreative ideer til dit hjem. Gå på opdagelse i vores gør-det-selv-temaverden og prøv selv at lave de forskellige forslag.

  Kom godt i gang nu og oplev Pixum temaverden DIY - din næste inspiration venter allerede på dig!

  Pixum tip

  Forresten: Den gratis Pixum fotounivers software hjælper dig med at komme tættere på dine kreative mål med mange flotte designmuligheder. Uanset om cliparts, baggrunde, sidelayouts eller billedredigering - alle funktioner er meget nemme at bruge og giver dig en række forslag. Det siger bare: Gør det selv!