Pixum fotobøgerne

Ædel, kreativ og egnet til ethvert formål.

Idéforslag til din Pixum fotobog

Lad dig blive inspireret af vores idéforslag og lav din egen Pixum fotobog. Enten helt personligt med dine egne feriebilleder eller digte, men måske også som en præsentationsbog der beskriver dit erhverv eller firma. Overrask familie og venner med helt din egen cocktailbog med spændende opskrifter, eller saml minderne fra de dejligste øjeblikke, som f.eks. sølvbrylluppet og festen eller en anden helt speciel dag, der betyder noget for dig.

Pixum fotobogen som ...

Fotografibog

Det at fotografere er dit job eller en mere eller mindre professionel hobby? Læg flotte panoramabilleder på dobbeltsider med rigtigt fotopapir. Således kan eventuelle kunder se et udvalg af det du kan.

Familiekrønike

Gør noget ud af din families historie! indscann gamle billeder og lav en familiekrønike. Her kan du vise dine børn og børnebørn, hvordan deres bedste- olde- og tipoldeforældre så ud, og hvor og hvordan de levede.

Kuponhæfte

Hvad skal jeg dog give i gave? Til personen, som har alt kan du lave et kuponhæfte med personlige gavekort, som f.eks. passe hunden i ferien, vande blomster og passe have, en skovtur, og meget mere. Krydr gavekortene med billeder passende til "gaven". En helt personlig gave, som kommer fra hjertet.

Rejsedagbog

En enestående erindring. Indsæt med landkortfunktionen i softwaren (fra version. 5) et landkort fra det område eller ferielandet. Så ved familie og venner med bare et blik, hvor du har været.

Digtsamling/poesibog

Der er mange som elsker at skrive små og længere digte eller lettere poesi. Saml dine bedste digte, eller et udvalg af dine yndlingspoesi, og illustrer dem med passende billeder i helt din egen digtsamling i en Pixum fotobog!

Grillopskrifter

Du er vild med at grille? Saml dine allerbedste grillopskrifter i en Pixum fotobog. Krydr med flotte billeder af de færdige retter og lav hermed din helt egen grillbog til dig selv eller som gave.

Håndarbejdsbog

Syning, strikke, hækle er en af dine hobbies? Skriv dine bedste opskrifter ind i en Pixum sybog med flotte billeder af det færdige resultat. En god gave til en der har samme hobbies som dig.

Cocktailbog

Du er en rigtig barkeeper og ved hvordan du laver cocktail så de smager endnu bedre? Del dine egne kreationer og opskrifter på klassikere med venner og bekendte i en flot cocktailbog med billeder af de færdige drinks også.

Dyrepegebog

Lav dine helt egne lærebøger til dine børn, en dyre eller plante pegebog med billeder fra zoologisk have eller fra jeres egen skovtur eller have.

Sangbog

En sangbog er en alletiders gave til et barn. Find teksterne fra tidens mest populære og barnets yndlingssange, eller skriv dine helt egne nye sange og illustrer med passende billeder til sangene eller af syngende børn.

Din egen ABC

"Hvordan er det nu det er?" ganske enkelt og som en leg lærer dit barn alfabetet at kende med din helt egen ABC og passende billeder til hvert bogstav. Fotografer for eksempel en mus til bogstavet "M".

Sølvbryllup

25 år, som man gerne fejrer. Lav en Pixum fotobog med de dejligste billeder fra dagen og festen og vælg et den ædle læderindbinding. Den passende ramme til jeres år sammen.

En særlig dag

Egentlig bør man mindes hver eneste dag. Men du har sikkert nogle helt specielle mindeværdige dage, disse kan du fastholde i en flot Pixum fotobog. Minderige dage kan for eksempel være dit første besøg i en forlystelsespark, dit første koncertbesøg med dit yndlingsband eller måske dagen hvor din kæreste friede til dig?

Menukort

Du har din egen restaurant og leder efter et menukort med stil? Fotografer nogle af dine retter og lav dit helt personlige menukort.

Messepræsentation

Du er designer? så lægger du også vægt på den perfekte præsentation af dine kjoler. Præsenter dine design i en eksklusiv Pixum fotobog på ægte fotopapir på den næste modemesse.

Frisørbog

Du er frisør? Så har du behov for en bog med modelbilleder med mulige frisurer du kan tilbyde dine kunder eller give dem inspiration ud fra. Denne Frisørbog kan du meget let selv lave med en Pixum fotobog.

Sminkebog

Du er Visagist eller sminkør? Lav en bog med dine egne værker! Fotografer dine færdigsminkede models, dine masker og parykker og præsenter dem i en flot Pixum fotobog.

Jobpræsentation

Du er selvstænding snedkermester, konditor eller designer? Lav et katalog med dine værker og tjeneste- ydelser og tilføj billeder der understreger det du kan tilbyde dine kunder. De vil helt sikkert blive begejstrede.

Firmapræsentation

Det første indtryk tæller! lav med højopløste billeder fra bygninger, rum og/eller produktionen og medarbejdere i dit firma. Tilføj vigtige data og facts om virksomheden. Sådan giver du med en Pixum fotobog et helt professionelt og blivende indtryk.

Ferieminder

Du har taget rigtigt mange billeder med forskellige kameraer i din ferie og har problemer med at holde styr på dem. Saml de bedste billeder i en flot fotobog og garner bogen med landkort, det vil helt sikker imponere familien og vennerne, langt mere end et timelangt diashow på computeren!