Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu

Galleritrykket - det bedste til dine fotos

Den højeste kvalitet for et vægbilled er Pixum galleritrykket. Dit yndlingsmotiv bliver præsenteret som på en professionel kunstudstilling. Dit billed bliver trykt på brudsikret akrylglas, hvilket giver billedet en meget flot dybdeeffekt og som får farvene til at lyse. Akrylglasset bliver forstærket med en aludibond-plade.

En kombination af elegance og stabilitet

UV-direkttrykket på det fire millimeter tykke akrylglas giver galleritrykket den maksimale farvebrillans. Billedet bliver trykt med syv farver bagpå akrylglasset og forsegles med et hvidt dæklag, hvorefter den tre millimeter tykke aludibond-plade monteres. Dette modvirker en mulig bøjning af akrylglasset. Materialet bliver tilskåret på en speciel skæremaskine i de passende størrelser med rene skårne kanter.

Galleritrykket er i høj kvalitet, klassisk og giver alle billeder en vis glans. Kombinationen af begge materialer virker ædelt og bestandigt. Vægten på denne kombination af akrylglas og aludibond skal dog ikke undervurderes. Fx vejer et galleritryk i 40 x 60 cm ca. 2,50 kg, mens formatet 90 x 120 cm allerede vejere omkring 11 kg. Dette er særdeles vigtigt med monteringen af galleritrykket på væggen.

Pixum vægbilledsimulator-app'en

Er du ikke sikker på, hvordan dit valgte Pixum vægbillede i virkligheden kommer til at se ud, så er Pixum vægbilledsimulator-app'en det rigtige for dig. Afprøv det selv med din mobile enhed. Du bliver overrasket!

Sikkert ophængt med de passende vægophæng

Der findes forskellige vægophæng til galleritrykket, som bestilles med i forbindelse med afgivelse af bestillingen. Ved de små billeder fra 20 x 20 cm og op til 30 x 45 cm egner vægophænget spejlblik sig fint, som bliver monteret bagpå galleritrykket. En lille afstandsholder i gummi nederst på bagsiden af billedet sørger for, at billedet ikke kan vippe frem og tilbage på væggen.

Til de store formater tilbyder Pixum tre forskellige vægophæng: Ved skruesystemet bliver der forboret fire huller, hvori skruesystemet efter modtagelse monteres, så billedet kan hænges op. Ophænget kantbeslag har den fordel, af der ikke bores huller og at billedet forbliver uberørt og blot klemmes fast i kantbeslaget. Ligeledes er skinnesystemet fleksibelt, som ved store formater letter monteringen og sørger for en sikker ophængning på væggen.

Glade og strålende billedoplevelser

Det reflekterende akrylglas giver billedet en stor dybdevirkning og lader farverne stråle. Et galleritryk ser også godt ud som fotopanel eller fotocollage med ca. tyve forskellige varianter i høj- eller tværformat. En ophængning med direkte indfaldslys er ikke en fordel. For at undgå refleksioner bør galleritrykket derfor ikke umiddelbart hænge overfor et vindue. Her egner dine fotos på fotolærred, på hård skumplade eller på aludibond sig betydeligt bedre.