Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu
Pixum vægbilleder tips & tricks

Lav imponerende vægbilleder af de forskelligste materialer hos Pixum - Bestil direkte online.

Lav dit vægbillede

Elegant vægdekoration

Designet af hjemmets fire vægge med dit eget motiv på foto bag akrylglas er særdeles flot og vidner om høj kvalitet. Akrylglasset er en dekorativ og kunstfuld måde at præsentere alle slags motiver på. Takket være den flotte og dejlige dybdevirkning kan denne slags billeddesign anbefales til farveintensive landskabsfotos, undervandsfotos ligesom natbilleder. Men også portrætter og familiebilleder virker takket være akrylglassets overflade meget æstetisk.

Find det vægbilledmateriale, som passer bedst

Find det vægbilledmateriale, som passer bedst

Dit Pixum vægbillede med ganske få klik

Dit Pixum vægbillede med ganske få klik

Pixum - altid flotte billeder

Farvebrillans som direkttryk eller som monteret plakat

UV-trykket med sine syv farver kan enten trykkes direkte på akrylglasset og beskyttes med et hvidt dæklag på bagsiden eller trykt som fotoplakat på premiumpapir, som monteres bagpå akrylglaspladen. Begge trykteknikker giver hvert enkelt billed en høj farvebrillans og en særlig dybdevirkning, da akrylglasset har en gennemsigtig effekt. Selv små detaljer bliver gengivet med høj billedskarphed. En fotocollage eller et fotopanel som foto bag akrylglas her et flot udseende og en flot effekt.

Find dit eget yndlingsdesign

Gå på opdagelsesrejse på artboxONEs side, og find unikke, særligt til dig udvalgte, motiver fra unge, fremadstræbende kunstnere fra hele verden...

Flotte og dejlige billeder - sikker montering

Ved tryk bliver dit billed trykt på en fire millimeter tyk plade, som bliver skåret til, så at der opstår et rent snit med rene kanter.

Til ophæng på væggen kan der bestilles vægophæng med ved afgivelse af bestillingen. Her kan vi anbefale skruesystemet eller kantbeslaget, da spejlblikkene ved akrylglasset til dels vil kunne ses gennem akrylglasset. Skruesystemet bliver efter modtagelse sat i de forborede huller, hvorefter billedet kan hænges op på væggen. Ved kantbeslaget leveres der ligeledes fire skruer med, billedet forbliver dog uberørt, da der ikke skal bores huller her. Billedet bliver klemt fast mellem kantbeslaget og hængt op på væggen.

Holdbart og tidsløst design til væggen

Akrylglasset er et stabilt og brudsikkert materiale. Det er lettere end normalt glas, samtidigt UV-bestandigt og velegnet til ophæng i våde rum og til ophæng udendørs. Vigtigt er at sørge for en sikker ophængning pga. vægten - et billed i formatet 90 x 120 cm vejer over 5 kg.

Indendørs kan dette individuelle billed takket være den gennemsigtige egenskab ligefrem blive til et lyselement. Hertil kan der fx monteres et lysrør, LED lysbånd eller lign. bagved akrylglasset - vær opmærksom på at det anvendte lysmateriale ikke udvikler alt for meget varme - og fotoet bag akrylglas bliver belyst bagfra.

En belysning forfra kan pga. den reflekterende overflade ikke anbefales. Vær inden ophæng af billedet opmærksom på lysindfald og sollyset fra vinduer.

Her finder du mere inspiration

Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.

Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag selv fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers app'en

  • Komfortabelt design:

   Anvend dine fotos direkte fra din mobile enhed til at designe dit fotoprodukt.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, selv når du ikke er hjemme.

  fåes også til
  Android