20% rabat på din fotokalenderbestilling

For eksempel:
Vægkalender A4 til nu kun kr. 119,20 -
Normalpris kr. 149,00

Til fotokalenderoversigten »

Din rabatkode*:

257C4C2B58882C4

  Lav her  

Vægkalender classic A4 (højformat)

Premium papir og individuel omslag du selv kan designe.

kr. 149,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotokalenderne

Bordplanlægningskalender (tværformat)

Gå ikke glip af en vigtig aftale, måned for måned med et andet billede med en Pixum bordaftalekalender.

kr. 119,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotokalenderne

Designvægkalender classic A3 (højformat)

Lav et unikat - Indsæt dit billede i høj- eller tværformat i en af vores mange designskabeloner.

kr. 229,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotokalenderne

Årsplanlægningskalender A3

Fåes i 10, 13 eller 20 cm format. Dit allerbedste billede som en tro følgesvend hele året.

kr. 49,00

incl. moms, excl. Porto

Til fotokalenderne

Få individuelle selvdesignede julekort trykt hos Pixum

Inden man hen mod årets slutning begynder at bryde sit hoved med, hvilke gaver man vil give, gælder det om først at træffe et udvalg af julekort til venner og familie. Selvfølgelig er der ingen, der ønsker at dumme sig ved at sende de samme kort som sidste år. Og man vil heller ikke, at kortene skal virke billige eller kedelige.

Netop til jul vil man gerne sende individuelle hilsener til gode venner og familien, uden af den grund at måtte ty til de gængse motiver. Her hjælper Pixum dig med et stort udvalg i forskellige design og modeller, som du med egne fotos kan sætte dit personlige præg på. Hvert julekort bliver på den måde til noget helt specielt.Til julekorteneStort udvalg i design til julekort

Der er ingen grænser for kreativiteten, hvad enten man nu bestemmer sig for et dobbeltkort som julekort og designer sit billedmotiv med en smuk kant, eller vælger et mere enkelt postkort med eget foto som motiv. Individuelt designede kort, vil - som en kærlig hilsen ved juletid - bestemt rage positivt frem af bunken med julekort. Alle kan med lethed få trykt julekort, ikke mindst på grund af det store udvalg af forskellige designs og modeller.

Som første skridt vælger man det sæt kort, hvis design man synes bedst om, og kan så som næste skridt uploade det personlige foto. De fleste typer julekort kan man lave i sæt med ti stk. Hvis der er brug for et større antal kort, eller hvis man ønsker at sende forskellige motiver til venner og familie, kan man bare gentage den nævnte fremgangsmåde. Selvfølgelig betaler man kun en gang forsendelsesomkostninger for bestillinger med flere julekortsæt hos Pixum. Efter max. 7 hverdage kommer de selvdesignede julekort med posten, og man kan med et par personlige ord sende dem videre til familie og venner.

Nu kan man også bestille sine julekort i Pixum softwaren. Her har det tidligere kun været muligt at bestille fotobøger, men efter den nyeste software update 5.0, kan man nu også bestille fotokort og fotokalendere.

Lav dine egne Pixum Fotokort I dag. Trustpilot er en hjemmeside hvor kunderne kan skrive feedback til deres produkter og give en score, vi har fået 1705 anmeldelser og har et gennemsnit på 7,9 stjerner ud af 10 mulige. Julekortene starter fra kr. 84,00

Flere interessante temaer

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Løbende kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert af vores partner PostNord.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort
*Rabatkoden er gyldig til og med d. 31.05.2020 og den giver en samlet rabat på 20% af vareværdien ved en fotokalender bestilling. Porto beregnes ud fra gældende prisliste. Tilbuddet gælder kun nye kunder og kan kun indløses én gang pr. kunde/leveringsadresse. Der kan kun indløses én rabatkode pr. bestilling, det er derfor ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger.