Din rabatkode er:

3859EA4875DE9C2

Julekort fra Pixum med 10% rabat

For eksempel:

kun kr. 102,60 før kr. 114,00

Til oversigten »

Lav nu

Designfoldekortsæt lang fals M - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Unikke julekort med passende konvolutter kan bestilles her hos Pixum.

fra kr. 144,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Designpostkortsæt L - 10stk (etsidet tryk, postkortkarton glans)

Send kreative julekort som postkort. Smukke farver med vores høj kvalitets digitale tryk metoder.

fra kr. 114,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Designfoldekortsæt kort fals L - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Individuelle foto julekort i pakke af 10. Inkluderer konvolutter.

fra kr. 164,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Designfoldekortsæt lang fals L - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Enkelt side trykket julekort i pakke af 10 stks. Mange forskellige designs.

fra kr. 164,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Send julekort med mobilen

At skrive et julekort tager tid, derfor er det ikke sikkert, at alle har haft det på programmet i julen. Men fortvivl ikke, nu er der kommet en løsning til dem der ofte er på farten, men også har et ønske om at sende et kort til dem som de holder af. Pixum Instacard Pixum Instacard hedder applikationen, der kan hjælpe en med at sprede juleglæde. Det er nemt og hurtigt at komme i gang og man kan sende det første kort af sted i løbet af ganske få minutter. Få dage efter ligger din julehilsen i modtagerens postkasse.

Man skal have en smartphone eller en tablet, så kan man sende sine egne julekort, med den innovative applikation Pixum Instacard. Med denne fantastiske APP er det nu muligt at sende julekort direkte til venner og familie, uden at man skal sidde en hel dag og skrive kort i hånden.Til julekorteneSend julekortet med Pixum Instacard

Der er mange fordele ved at benytte Pixum Instacard, man slipper for at skulle købe frimærker og konvolutter, hvilket gør det endnu nemmere at få sendt sine kort. Så hvis man gerne vil spare lidt tid i den hektiske juletid, så send et rigtig jule postkort på ganske få minutter og undgå derudover turen og køen på posthuset.

Man har mulighed for at lave et ganske personligt jule postkort med Pixum Instacard, da man selv kan vælge et ønskeligt motiv, blandt alle ens bedste billeder. Derefter kan man tilføje en personlig julehilsen. Det hele kan lade sig gøre med ganske få klik fra ens iPhone eller iPad. Pixum Instacard er gratis og kan hentes ned via App Store. Betalingen foregår nemt med PayPal. Så der er ingen undskyldninger for ikke at sprede juleglæde, ved at sende dem man holder af et ægte julekort i Pixum foto kvalitet.

Lav dine egne Pixum Fotokort I dag. Trustpilot er en hjemmeside hvor kunderne kan skrive feedback til deres produkter og give en score, vi har fået 1705 anmeldelser og har et gennemsnit på 7,9 stjerner ud af 10 mulige. Julekortene starter fra kr. 84,00

Flere interessante temaer

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Løbende kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert af vores partner PostNord.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort
*Rabatkoden er gyldig til og med d. 31.05.2020 og giver 10% rabat på vareværdien af alle fotokort i din bestilling. Porto beregnes ud fra prisliste. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og kan kun indløses én gang pr. kunde, dennes husholdning, leverings- og regningsadresse. Der kan kun indløses én rabatkode pr. bestilling, det er derfor ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger.