Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu

Gaven til familiefesten: Enkelt med et vægbillede

Når fødselsdage, bryllupper eller andre familiefester står for døren er det på høje tid at få gang i idéerne. De grå celler overvejer, hvordan man på bedste vis kan få pakket ind. Det er især vigtigt, hvis der gives et gavekort eller pengegave. Vi viser dig gerne, hvordan du kan anvende et Pixum vægbillede til at få selv små gaver til at virke store.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Pixum - altid flotte billeder

Vægbillede pakket ind som gavekort

Et gavekort kan du ganske enkelt gøre til et blikfang med et vægbillede. Vælg et motiv, der passer til gaven, fx:

  • Et bjergpanorama til en hyttetur i bjergene
  • Et beauty- eller spafoto til et wellnessophold
  • Undervandsbilleder til et dykkerkursus
  • Et dansende par til et dansekursus

Med et tekstfelt tilføjer du selv informationer til gaven. Som grundlag for denne variant er vægbilledet på træpaneler ligesom fotolærredet også egner sig meget godt, da det er et meget let materiale og alligevel giver et flot samlet billede.

Vægbilledet som gave

Er vægbilledet i sig selv gaven, så vælg et passende motiv til modtageren, fx et stort gruppefoto med alle børnebørnene. Få det trykt på et stort format, fx 80×120cm som galleritryk. Hvert familiemedlem kan efterfølgende med den passende tusch skrive sin personlige hilsen på billedet.

Eller du laver til brylluppet en flot collage af bryllupsparret, lige fra barndommen, teenagealderen og frem til at de mødte hinanden og helt frem til bryluppet. Med Pixum fotounivers softwaren kan du ganske enkelt gøre det på et vægbillede.

Anvend dit vægbillede som gave med ekstra finesse

Selvfølgelig kan du også anvende Pixum vægbillederne til at indbinde dem i selve gaven. Denne mulighed egner sig især til pengegaver. Vælg her et mindre vægbilledformat (fx 45 × 60 cm) med en glat overflade (fx akrylglas) og få trykt et foto med en sø og træer taget i fugleperspektiv. På billedet kan du så senere placere gule badeænder med dobbeltklæbende tape, hvor du kan binde pengesedler i butterflyform om halsen. Og andedammen er klar til fødselsdagen!

Lav nu dit vægbillede som gave til familie og venner. Du kan næsten føre hvilken som helst idé ud i verden med det store udvalg af materialer og formater.

Find det materiale, som passer bedst

Find det materiale, som passer bedst

Dit Pixum vægbillede med ganske få klik

Dit Pixum vægbillede med ganske få klik

Forevig dine minder på kreativ vis