Design dit vægbillede passende til rummets stemning

Det afhænger helt af rummets design og opbygning, hvordan du får vægbilledet til at passe ind i rummet. I det følgende viser vi dig ved hjælp af nogle eksempler, hvordan du tilpasser rummets tema, stemningen og farverne til dit Pixum vægbillede.

Vægbilleder i køkkenet

Køkkenet er i mange hjem sammen med spisestuen familiens centrum i hjemmets fire vægge. Her tilbringes der meget tid, derfor dominerer her mest varme og venlige farver. Dit vægbillede må derfor meget gerne stråle i farverige farver passende til vægfarven. Som motiv egner sig derfor flere forskellige billeder rundt om temaet spise og drikke, så som bestik, frugt, et flot ordsprog som "vejen til en mands hjerte går gennem maven" eller lysende røde peberfrugter. Størrelsen på dit vægbillede afhænger af vægstørrelsen, som du har til rådighed: På væggen ovenover spisebordet kan du hænge et større motiv op, mens du i køkkenet, som for det meste er mindre, hænger et mindre motiv op. Mere til motividéer til dit køkken finder du her.

Frisk soveværelset op

Det er en fordel af beherske følgende tips, hvis du vil hænge et Pixum vægbillede op i soveværelset:

 • stort format, hvis du har god plads på væggen til rådighed
 • en mere kold stemning i rummet
 • farvemæssigt egner sig for eksempel rosa, en sart gul eller også svage blålige toner
 • typiske motiver: klassiske malerier fra Monet eller fx kysset fra Gustav Klimt, nautrbilleder med en beroligende stemning så som en lysende skov

Pixum tip

Sørg for et ekstra pift og lav en erotisk fotoshoting i soveværelset og hæng disse portrætter op i de mest private rum i dit hjem, så de kun ses af personer, der også kun skal se dem. Flere motividéer til dit soveværelse finder du her.

Vægbilleder på badeværelset

I de fleste hjem er badeværelset for det meste snarere lille og overskueligt og har derfor kun lidt fri vægplads til rådighed, da væggene anvendes til hylder. Af samme grund giver snarere små vægbilleder mening her. Som materiale kan akrylglasset helt sikkert anbefales, da det er velegnet til fugtige rum. Vælg som vægophæng kantbeslaget eller skruesystemet, da de to muligheder automatisk har en god afstand til væggen, så at der er luft mellem væggen og vægbilledet og der ikke samles fugt bag billedet. Typiske motiver til badeværelset er fx wellnessmotiver af stearinlys og blomster, maritime motiver med fyrtårn, sandstrand og muslinger eller et lille ordsprog. Alt til Pixum vægbillederne på badeværelset finder du her.

Vægdekoration i stuen

Til stuen vælger man store billedformater, da man i langt de fleste tilfælde har store vægflader, hvor et fotolærred eller også et galleritryk kan fremstå som blikfang. Her kan billederne gerne være farverige og farveglade. Som motiv egner sig næsten alt, som du selv bedst kan lide. Så som familiefotos, arkitekturfotografi, landskabsfotos eller berømte kunstværker. Alt til Pixum vægbillederne i stuen finder du her.

Dit personlige galleri i gangen eller entreen

Gangen eller entreen byder i langt de fleste tilfælde god vægplads, men med en kort synsafstand. Et stort vægbillede kan derfor ikke anbefales, da betragteren er for tæt på billedet. En god idé er et slags galleri, fx hvor du hænger flere fotos op med samme tema ved siden af hinanden med den samme idé. Mere til vægdekoration i gangen eller entreen finder du her.

Pixum tip

Vælg hvis muligt farverige og farveglade motiver med stor kontrast, så motivet også kan ses, hvis der mangler dagslys.

Fotocollager med dine billeder

 • Op til 4 billeder
 • 10 forskellige opsætninger
 • Fås som fotoplakat, plakatfolie, foto på hård forex-skumplade, foto bag akrylglas, foto på aludibond eller galleritryk

Fotopanel med dine billeder

 • Op til 8 fotos på rad og række
 • Vælg selv baggrundsfarven
 • Fås på hård skum, aludibond, galleritryk eller bag akrylglas

Afspil videosekvens med smartphone eller tablet

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android