Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Telefonåbningstider kundeservice
Mandag - fredag: kl. 09:00 - 20:00
Søndag:                kl. 14:00 - 20:00

Menu
Pixum vægbilleder tips & tricks

Lav imponerende vægbilleder af de forskelligste materialer hos Pixum - Bestil direkte online.

Lav dit vægbillede

De bedste motividéer til dit sort-hvid vægbillede

Sort-hvid billeder har altid fascineret mennesker. Lukker man alle farver ude, har man kun selve billedets eget udtryk til overs. Vi koncentrerer os om det væsentlige og vores øjne bliver ved de fine konturer, de stærke kontraster og de usædvanlige sammensætninger. Dog passer ikke hvert motiv som sort-hvid motiv. Derfor er det rigtige valg af motiver afgørende for billedets virkning.

Opdag Pixums temaverdener

Bolig & indretning

Gør dit hjem til noget ganske særligt: Find inspiration til f.eks. personlige indretningsartikler, som du selv kan lave! Her finder du et godt overblik over de bedste produkter, materialer og kreative tips!

Do it yourself

Find inspiration til spændende gør-det-selv-fotoprojekter, som du let selv kan realisere ud fra din smag.

Pixum - altid flotte billeder

Egnede motiver til sort-hvid vægbilleder

Et foto med stor kontrast egner sig godt til sort-hvid motiver i stort format. Hertil egner sig såvel motiver fra dagligdagen som særlige detaljerede motiver. Typiske motiver til sort-hvid vægbilleder kan være:

  • Byer og arkitektur: Fotografér arkitektoniske mesterværker fra usædvanlige perspektiver eller udsmyk din stue med New Yorks skyline eller en gadecafé i Paris.
  • Dyr i sort-hvid: Med en stor kontrast i striberne er en zebra i sort-hvid særligt interessant. Men også en mægtig løve eller et portræt af dit kæledyr kan se rigtig godt ud på et Pixum vægbillede.
  • Kontrastfyldte motiver: Alle motiver, som har en stor kontrast mellem lys og mørk egner sig godt til sort-hvid motiver. Forsøg for eksempel med klavertangenterne, et skakmønster eller motiver med meget lys og skygge.
  • Portrætfotos: Udtryksfulde portrætfotos får som sort-hvid vægbillede en særlig virkning.
  • Klassikeren under sort-hvid fotografi: En god idé er altid kunstværker af berømte sort-hvid fotografer som Henri Cartier-Bresson, Nick Brandt, James Nachtwey, Matt Stuart eller Michael Kenna.

Pixum tip

Har du intet passende billede ved hånden, som du kan få trykt som fotolærred, så kig indenfor i vores kunstnerbutik artboxONE. Her finder du mange sort-hvid motiver af moderne fotografer og unge talenter til dine vægbilleder.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Tips & tricks til designet af dine fotoprodukter

Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.

Vi hjælper dig gerne

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores produkter, så kig forbi vores serviceside eller tag direkte kontakt til vores kundeservice.

Forevig dine minder på kreativ vis

Sådan præsenterer du bedst dine sort-hvid motiver

Principielt kan du få trykt dit sort-hvid foto på et hvilket som helst Pixum vægbillede. Et godt valg er materialet aludibond, da overfladen her er mat. Spejlinger der kan forstyrre kontrastforholdet er derfor udelukket. Som alternativ kan du vælge forexpladen, som du kan anvende, hvis dine vægge kun kan klare lette materialer.

Dekorationstip: Har du flere sort-hvid billeder, som passer temamæssigt sammen, kan du få dem trykt som billede i ramme. Vælg dertil en sort ramme (fx "classic sort"). Vælger du forskellige størrelser, kan du præsentere dine billeder på en passende måde i dit hjem, som for eksempel ophængt som i et galleri.

Lad dig inspirere

Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.