Pixum vægbilleder tips & tricks
Pixum vægbilleder tips & tricks

Lav imponerende vægbilleder af de forskelligste materialer hos Pixum - Bestil direkte online.

Lav dit vægbillede

Luksus akvarelpapir (fineart) til din fotoplakat

Særlige billeder fortjener særlig opmærksomhed. Design dit billede som Pixum fotoplakat trykt på luksus akvarelpapir (fineart) af høj kvalitet. Læs alt om fordelene ved denne papirtype, og om hvordan du kan bruge den til at iscenesætte dine billeder på fornemste vis.

Det bedste valg til fotomotiver, der er ud over det sædvanlige

Især i dagligstuen eller i gangen gør store tryk sig egentlig altid godt - så ville det da være en skam ikke at vise motivet i sin fulde farvebrillans! Men også i en professionel ramme er den nøjagtige farvegengivelse vigtig for trykprodukter, i lighed med et kontrastrigt og intensivt look - der er næsten ikke noget værre, end når de bedste materialer, der findes, får påtrykt farveforvrængede og åndløse fotos.

Så hvis du gerne vil præsentere dine arbejder i en bedre kvalitet, skulle du overveje at designe en eller flere plakater på luksus akvarelpapir(fineart).

Hvad er det, der gør luksus akvarelpapir (fineart) til noget særligt?

 • Optikken: Fineart er ensbetydende med en fornem optik af meget høj kvalitet. Ved fremstillingen bliver billedet gengivet på akvarelpapir og overbeviser med mættede farver og store kontraster.
 • Papirets kvalitet: Ved en papirkvalitet på 305 g/m2 vil du omgående kunne mærke, at kvaliteten af dine fineart-billeder er i særklasse. Dette sikres også af den silkebløde overflade - her er kvaliteten af papiret bogstaveligt talt til at tage at føle på.
 • Det store udvalg: Vores luksus akvarelpapir (fineart) fås i tolv forskellige formater. Du kan således fremhæve det bedste ved dit billede- eller grafikmateriale, og der er frit valg - fra små tryk med en størrelse på 20×20 cm til et vægbillede i stort format på 50×75 cm.

Udvælg de bedste motiver til dine tryk på luksus akvarelpapir (fineart)

Hvad du i sidste ende får trykt på vores luksus akvarelpapir, er naturligvis overladt til dig. Vores anbefaling lyder imidlertid: Benyt dig af papirets smukke udseende til særlige billeder og dine mest vellykkede kunst- og grafikprojekter!

 • Når du f.eks. er optaget af storbyer og arkitekturfotografi, kan du fastholde de bedste billeder af moderne bygningsfacader, gader og historiske bygninger på luksus akvarelpapir (fineart).
 • Farveintensive landskabsmotiver er også velegnede - det strukturerede papir fremhæver de stærke farver ekstra godt!
 • I enprofessionel kontekst gør akvarelpapir sig også altid godt: At du som fotograf ikke kan gøre noget forkert med fineart-papir, har vi jo allerede beskrevet. Men det er ikke det hele: Også en imponerende 3D-visualisering af et byggeprojekt eller en malers naturtegning kommer særlig godt til deres ret på dette papir!

Design din egen plakat på luksus akvarelpapir (fineart)

Klar til at designe? Så gå i gang straks - hos Pixum går det hurtigt og nemt. Brug blot vores gratis Pixum fotounivers software, Pixum Appen til iOS og Android eller vores onlinedesigner. Sådan gør du:

 1. Vælg først Pixum vægbilleder og derefter fotoplakater.
 2. Ved valg af papir klikker du nu på ?luksus akvarelpapir (fineart)?.
 3. Vælg størrelse og format til dine fineart-plakater.
 4. Upload et eller flere fotos, som du blot trækker hen på billedarealet.
 5. Du kan ændre layoutet, hvis du ønsker af fremstille en fotocollage.
 6. Brug billedbearbejdningen til at optimere dit motiv.
 7. Færdig? Læg din fotoplakat på luksus akvarelpapir (fineart) i indkøbsvognen, og afslut bestillingen.

Må det også godt være mindre?

Fotos på deko-print

Når du gerne vil forevige ikke bare et smukt vægbillede, men også flere små snapshots på vores fineart-papir, har vi et alternativ til dig: Med Pixum deko-prints får du billeder, som vil vække opmærksomhed!

Kombiner dine digitale billeder med vores fineart-tryks bemærkelsesværdige designs, og få unikke små kunstværker, som du kan hænge op overalt - eller give som en kreativ hilsen til dem, du holder af!

 • Materiale: 305 g/m² luksus akvarelpapir (fineart)
 • Størrelser: 13×18 cm, 20×20 cm, 20×30 cm

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.

Vores kvalitetsløfte til fotoplakaterne

Det synes vores kunder om fotoplakaterne
Tilmeld dig Pixums nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig Pixums nyhedsbrev, accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket, som findes i bunden af alle e-mails, eller ved at sende en e-mail herom til service@pixum.com.