Panorama-landskabsfotos bag akrylglas

Pixum vægbillederne er en oplagt idé til at pynte dine stuer med og samtidigt fremvise dine bedste fotos. Akrylglas-vægbilleder sørger takket være den særlige dybdevirkning for en imponerende fremvisning af hvert enkelt af dine motiver. Et vægbillede i panoramaformatet egner sig specielt til landskabsfotos. Hvilket format der er det passende til dit motiv og hvor et sådan motiv passer bedst i dit hjem, kan du læse mere om her.

Pixum foto bag akrylglas

Med Pixum akrylglas-vægbilledet får dit valgte foto en imponerende dybdeeffekt! Lav med få klik et virkeligt kunstværk med dit helt personlige motiv!

Vind- og vejrresistent: Foto bag akrylglas

Ikke blot den specielle overflade gør akrylglasset til det perfekte valg til din stue, men også til badeværelset eller terrassen: Et vægbillede på akrylglas sørger takket være materialets beskaffenhed for forandring også på steder, hvor det ellers ikke kan anbefales at placere vægbilleder.

Du kan fx til badeværelset anvende et undervandsmotiv eller et flot strandfoto, et farvestrålende naturfoto på balkonen eller terrassen.

Vælg et panorama-format med omtanke

Du kan vælge blandt mange forskellige formater til dit Pixum vægbillede på akrylglas. Panorama-formater egner sig særligt til naturfotos, der er mindst dobbelt så brede som høje. Hos Pixum finder du forskellige formater fra 1:3 til 1:6 fra en bredde på 60 og op til 150 cm. Så der findes det passende format til hvert motiv. Et bredt format egner sig specielt til fotos i 360° eller brede panoramaer. Hvorimod normale fotos fx blot skal skæres lidt til og som ofte passer bedst i et mere klassisk format. Naturligvis har du også mulighed for at dele panorama-billedet op i forskellige områder og fx indsætte en collage i højformat. Husk det er kun din egen fantasi, der sætter grænser!

Den særlige produktionsteknik sørger for en 3D-effekt med en enestående dybdevirkning, som gør natur- og landskabsfotos til det store blikfang.

Pixum tip

Afrundede hjørner for mere sikkerhed

Ved design af vægbillederne i online-editoren kan du fastlægge en "hjørneradius", der afrunder kanterne på dine vægbilleder på akrylglas, forex og aludibond. Især vægbilleder til børneværelset eller rum med meget gennemgang som entré og trappeopgange, vil en ekstra afrundning af kanterne eventuelt være en god idé.

Vælg i online-editoren under billedet "hjørneradius" og fastlæg hvor stor afrundningen skal være. Resultatet ser du direkte i onlinedesigneren.

Temaverden: Natur & landskaber

Gør noget ved naturen... med dine natur- og landskabsbilleder kan du lave rigtigt mange ting med de mangfoldige fotoprodukter fra Pixum. Lær bl.a. også hvordan kan sætte naturmotiver flot i scene.