Naturfotos til foto på træ

Et Pixum vægbillede på træ er noget helt særligt: Den naturlige fyrretræsoverflade skaber et udtryksfuldt samspil med dine skønneste naturfotos og sørger for et rustikt og naturligt look. Flere informationer og tips finder du her.

Pixum foto på træ

Det robuste og naturlige look til dine helt personlige fotos, uanset om det skal være indendørs eller udendørs! Fyrretræspanelerne i høj kvalitet gør dit motiv til noget helt særligt!

Den perfekte gave til outdoor-vennerne

Mennesker der gerne er ude i naturen vil ganske enkelt elske Pixum vægbillederne på træ. Foto på træ kan anvendes til udendørs brug, fx til den overdækkede terrasse eller vinterhaven og er fx en flot gave til naturglade venner. Da der er tale om et naturligt materiale opstår der med vind og vejr en naturlig flair, som betyder en let forandring i materialets beskaffenhed. Til indendørs brug er et vægbillede på træ ligeledes en god idé. Hæng dine bedste naturfotos op i entréen eller i stuen og sørg for en hyggelig stemning.

Temaverden: Natur & landskaber

Gør noget ved naturen... med dine natur- og landskabsbilleder kan du lave rigtigt mange ting med de mangfoldige fotoprodukter fra Pixum. Lær bl.a. også hvordan kan sætte naturmotiver flot i scene.

Sådan vælger du det bedste naturfoto til dit vægbillede

Et vægbillede på træ byder på et stort designspillerum. Specielt flot virker naturfotos, som udstråler ro: Vælg fx et majestætisk landskabsfoto, en spejlende sø eller et grønt skovområde. Eller vælg i stedet for et makrofoto: Iskristaliserede græsser og bregner, efterårets løv eller feriefotos af palmestrande og havlandskaber er naturligvis også gode valg.

Ikke kun livløse motiver skaber indtryk på et vægbillede på træ: Selv dyrefotos, fx skovens dyr som kronhjorten og rådyret, passer også fint på et Pixum vægbillede.