Pixum fotoplakat
Vælg blandt mange forskellige størrelser den passende fotoplakat til dit motiv: Online ganske let med få klik og glæd dig til at få leveret din fotoplakat!
Lav en Pixum fotoplakat

Materialevalg ved fotoplakater

Hver papirtype giver din Pixum fotoplakat en anden virkning - alt efter dine ønsker får dine fotos for eksempel et flot skær eller en brillant optik som blade i højglans. Du kan her læse mere om, hvilke papirtyper du kan vælge mellem og hvordan du bedst kombinere dette med dine motiver.

Det fleksible: Plakatpapir mat

Plakatpapiret med mat overflade er den mest fleksible papirtype i Pixum-sortimentet. Med i alt 43 forskellige formater kan du få trykt din fotoplakat fra det kompakte 20×20 cm - og helt op til det helt store 150×225 cm. Vil du have udtryksfulde stormater i din stue eller i entréen? En plakat på plakatpapir mat er et godt valg.

Med den matte overflade er fotoplakater på plakatpapir mat desuden velegnet til steder, hvor lyssituationen ofte ændrer sig eller hvor der falder direkte lys på plakaten: Den lette struktur i overfladen mindsker effektivt refleksioner, mens dine billeders farver og kontraster stadig gengives som originalt.

Allrounderen: Fotopapir

Ligesom det er tilfældet ved Pixum fotobøgerne kan du til dine fotoplakater anvende det populære fotopapir i forskellige udførelser.

 • Luksuspapir højglans: Denne papirtype er specielt egnet til fotos med høj farveintensitet fx solop- og nedgange eller skovområder i efterårspragt. Med overfladen i højglans fremhæves særligt mættede farver og kontraster.
 • Luksuspapir perlemor: Med denne papirtype opstår der ved lysindfald en let dybdevirkning. Et let sølvfarvet skær kommer frem. Egnet hertil er motiver, hvor der er ønske om en tredimensionel effekt - fx ved landskabsfotos eller portrætfotos, hvor der arbejdes med uskarphed i dybden.
 • Luksuspapir silketekstur: Denne papirtype egner sig især til portrætfotos. En diskret overfladestruktur sørger for et mat skær, som gør at fotoplakaterne kan klare ethvert lysforhold. Strukturen på overfladen er diskret, men er mere påfaldende end ved plakatpapir mat.
 • Luksuspapir ekstramat: Denne papirtype udskiller sig fra andre matte papirtyper med en komplet glat overflade uden struktur. Hermed minder det om det klassiske glanspapir, blot som en mat optik med diskret skinnende effekt. Luksuspapiret ekstramat er især egnet til sort-hvid fotos med svage kontraster.

Det ædle og flotte: Luksus akvarelpapir

Fotoplakat på luksus akvarelpapir er det perfekte valg til særlige begivenheder og fås i 12 forskellige formater: 300g/m² vejer dette materiale, ca. 25% mere end de andre papirtyper og overbeviser med en stabil overflade og en særlig optik i høj kvalitet.

Luksus akvarelpapir er den mest matte papirtype blandt de seks papirtyper, der tilbydes og giver dit motiv lidt ekstra luksus. Som det er tilfældet ved luksuspapir ekstramat sørger ved luksus akvarelpapir ligeledes en mat overflade uden struktur for et glat og ædelt udseende, som passer til sort-hvid fotos.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  POPULÆR BLANDT VORES KUNDER

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Hurtigt design:

   Upload billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android