Foto på træ: Sådan opdeles dit foto

Takket være en ny funktion i Pixum online-editoren ser du nu antallet af træpaneler for den valgte størrelse og hvordan dit foto reelt kommer til at se ud på det færdige fotoprodukt. Ligesom du ser den træagtige struktur på dit foto i online-editoren.

Pixum foto på træ

Det robuste og stærke udseende til dine helt personlige fotos og det uanset om det er i udestuen eller i selve hjemmets fire vægge! Træpanelerne i høj kvalitet gør dit motiv til noget helt specielt!

Bolig & indretning

Gør dit hjem til noget ganske særligt: Find inspiration til f.eks. personlige indretningsartikler, som du selv kan lave! Her finder du et godt overblik over de bedste produkter, materialer og kreative tips!

Træpanelerne ses tydeligt

Hidtil kunne du ikke se opdelingen af det enkelte panel, men kun en samlet overflade. Dermed havde du ikke mulighed for at placere dit foto helt som ønsket. Det har nu ændret sig og du kan nu klart og tydeligt se, om en vigtig del af dit motiv befinder sig på kanten af det enkelte træpanel eller ej. Det er ikke ligefrem en fordel, hvis en persons øjne befinder sig i overgangen mellem to træpaneler.

Lav et flerdelt motiv: Skridt for skridt

Begynd med design af dit foto på træ med Pixum online-editoren. Du ser allerede her billedet opdelt fra 2 og op til 8 paneler. Som standard er der kun et billedfelt til dit foto. Det kan du selv ændre:

 1. skridt: Klik under produktet på "Tilføj element" og vælg "Billedfelt" og der tilføjes et nyt billedfelt på produktet.
 2. skridt: Tilpas nu dette billedfelt vha. de blå hjørne- og sidepunkter og placér det dækkende på det enkelte panel.
 3. Gentag skridt 2 så ofte, indtil du har billedfelter tilpasset hvert enkelt panel.
 4. Skridt: Hent nu de ønskede fotos fra indbakken og indsæt dem på det enkelte panel og opbyg dit samlede foto.

Designidéer til dit opdelte vægbillede på træ

Med denne tilgang kan du lave en masse flotte billeder. Vi har samlet et par motividéer til dig:

 • Sko: Et par sko på hvert panel med angivelse af land eller by, hvor billedet er taget.
 • Børn: Tre glade søskende på panelerne i højformat.
 • Tidsforløb med en baby: Hvordan har den lille udviklet sig? Vis det med flere fotos ved siden af hinanden som et tidsforløb.
 • Haveglæder: Fremvis blomster fra din have i højformat på hvert enkelt panel. Det virker selvfølgelig også med makrofotos af grønsager eller med træer.
 • Grimasser: Fotografer dine venner, når de laver sjove grimasser. Efterfølgende kan du bearbejde billederne med cliparts, med talebobler og skrive sjove tekster.
 • Et blandet ansigtsfoto: Fotografér flere personers ansigter og leg med pande, øjne, mund etc. fra forskellige personer og lav et nyt ansigt.
 • Farvespil: Indsæt det samme billede på flere paneler og forskub motivet sådant, at det giver et samlet billede. Benyt nu billedbehandlingsfunktionerne i online-edtioren til at ændre farvene for det enkelte billede.

Vær kreativ og sammensæt med fotoet på træ dit individuelle vægbillede.!

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Dine bestillingsmuligheder hos Pixum

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Vores anbefaling:

   Det enkle valg. Fleksible indstillinger og hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.
  Populær blandt vores kunder

  Pixum fotounivers softwaren

  • Utallige muligheder:

   Drag fordel af de mange muligheder for at designe dine Pixum fotoprodukter.

  • Vores anbefaling:

   Til kreativt design af dine Pixum fotoprodukter - uendelige designmuligheder.

  fåes også til
  OS X og Linux

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum App

  • Nemt design:

   Upload dine fotos direkte fra din mobiltelefon til appen.

  • Vores anbefaling:

   Det perfekte valg til design af fotoprodukter, uanset hvor du befinder dig.

  fåes også til
  Android