Kontaktformular
Har du et spørgsmål?

Vores venlige og kompetente kundeservice hjælper dig gerne

Ma. - Fr. 08:30 - 18:00
Sø. 15:00 - 21:00

Menu

Design af et rum på en enkel måde: Den perfekte placering af dit vægbillede

Hvis du bestilt flere Pixum vægbilleder, er det måske i første omgang sværere at finde den rigtige placering for hvert enkelt vægbillede. I hvert tilfælde skal det være rigtigt fra starten af, for er der først blevet boret, er det svært at hænge billederne et andet sted. Hertil findes der dog nogle tricks, som gør arbejdet lettere for dig.

Test først placeringen på gulvet inden ophængning

Overvej først hvilken ophængning du kan forestille dig. Fx følgende muligheder:

  • galleriophængning: alle vægbilleder uanset størrelsen hænges op, så de flugter med overkanten af billederne
  • sorteret efter størrelse: flere forskellige størrelser hænges fx op fra venstre til højre efter størrelse eller et stort motiv flankeres af flere mindre
  • billeder i grupper: symmetrisk ophængning af flere vægbilleder i forskellige størrelser, ofte opnår man så en rektangulær form
  • mønster ophængning af vægbilleder i en bestemt form, fx bogstaver (I ? U), et ur eller som trappeform
  • det gyldne snit: ophængning af alle billeder i en højde svarende til 5/8 af væghøjden

For bedre at kunne forestille sig billedernes virkning, er det en fordel at lægge billederne som man ønsker på gulvet i første omgang.

Pixum vægbilledsimulatoren: Test den ønskede ophængning

Den gratis app Pixum vægbilledsimulatoren til iPhone, iPad og Android-enheder hjælper dig med at afprøve ophængningen. Læg alle billederne på gulvet og tag et billede af dem alle. Installér nu app'en på din mobile enhed og print QR-koden ud på et stykke A4-ark. Hæng herefter QR-koden op på væggen, hvor du senere vil have dine vægbilleder til at hænge.

Upload billedet, som du har taget af dine vægbilleder på gulvet til app'en, herefter starter du og holder din mobile enheds kamera hen på QR-koden. Dit kamera viser dig en naturtro forhåndsvisning af dine vægbilleder og den nøjagtige placering. Du kan så ganske let teste, om den valgte placering er den rigtige.

Pixum vægbilledsimulator-app'en

Er du ikke sikker på, hvordan dit valgte Pixum vægbillede i virkligheden kommer til at se ud, så er Pixum vægbilledsimulator-app'en det rigtige for dig. Afprøv det selv med din mobile enhed. Du bliver overrasket!

Arbejd dig fra midten af og udefter

Så snart du er sikker på, at du har den rigtige højde til dine billeder, fastlægger du også en horisontal ophængning og du kan allerede gå i gang. Vores tip: Hæng altid billederne op i midten og arbejd dig ud mod venstre eller højre. Mulige unøjagtigheder ser man efterfølgende ikke specielt tydeligt. Hvis du derimod ved flere billeder er startet fra siden af og arbejder dig ind mod midten, vil dette senere kunne ses i det samlede billede.