Lav en fotocollage som vægbillede i bedste Pixum-kvalitet!
Lav en fotocollage som vægbillede i bedste Pixum-kvalitet!

Gense nogle af de dejligste øjeblikke, du har haft - f.eks. som fotocollage på væggen i hjemmet.

Pixum Wandbild entdecken

Fotopanel: Frisk enkle billeder op med cliparts

Fotopaneler har en ganske speciel virkning, da panelet består af flere sammenhængende fotos eller grafik i logisk og tematisk rækkefølge. Cliparts giver dig mulighed for at hente endnu mere ud af dette usædvanlige vægbilledformat.

Arbejd med cliparts: Kun muligt i Pixum fotounivers softwaren

Du har brug for Pixum fotounivers softwaren på din computer for at kunne arbejde med cliparts. Softwaren kan du indenfor kort tid downloade og installere gratis på din computer og du har et utal af flotte og forskellige cliparts, som du kan bruge til at pynte dine billeder op med. Det endda uden at have grafisk kendskab.

Sådan indsætter du cliparts:

 1. Start programmet Pixum fotounivers softwaren.
 2. Åbn et nyt projekt.
 3. Tilføj dine fotos eller din tekst.
 4. I venstre menuside vælger du punktet "cliparts."
 5. Vælg en kategori og træk det ønskede clipart over på produktet.
 6. Klik under clipartmotiverne på ikonet "mere" for at få adgang til flere cliparts - her venter dig mere end 40 katergorier, som blot venter på at blive opdaget og anvendt.

OBS! Cliparts i Pixum fotounivers softwaren er ikke kun til vægbilleder, men kan naturligvis også anvendes til de andre produkter, der tilbydes her.

Vores mest populære fotoplakat-formater

Fotoplakat 20 × 30 cm

  fra kr. 69,00

Fotoplakat 40 × 60 cm

  fra kr. 149,00

Fotoplakat 60 × 90 cm

  fra kr. 199,00

Det kreative tip: Fotopanel i tegneseriestilen

En skøn idé, som du kan føre ud i verden med cliparts, er et fotopanel i tegneseriestil. Du begynder med et meget bredt og ret lavt vægbillede, fx med et galleritryk i 15×90 cm. Vælg nu et layout med flere fotos ved siden af hinanden. Indsæt nu sjove billeder af dine venner. En særlig virkning har sort-hvid billeder (anvend Pixum fotovisning, som befinder sig i Pixum fotounivers softwaren, til at bearbejde dine fotos) på en farvet baggrund.

Vælg nu de passende cliparts til at understrege billederne. Skønne tegneserieidéer finder du fx i en clipartkategorierne talebobler, smileys, pile eller scrap-design. Fortæl med cliparts dine egen lille historie.

Pixum fotounivers software

Brug den gratis Pixum fotounivers software, og drag fordel af de adskillige designmuligheder. Påbegynd designet af et fotoprodukt, hold pause og genoptag designet, når det passer dig.

Pixum tip

Fotopanelet fås i fire forskellige størrelser fra 60 × 15 cm og op til 120 × 20 cm ligesom du kan vælge mellem fire forskellige materialer akrylglas, galleritryk, aludibond og forexplade.

Vejen til dine fotoprodukter: Nem, hurtig & kreativ

Pixums onlinedesigner

Hurtigt og let design af din Pixum fotobog, direkte online på hjemmesiden.

Du kan designe og bestille dit fotoprodukt fra hvilken som helst enhed - computer, mobil, tablet osv.

Pixum fotounivers softwaren

Når du virkeligt vil have muligheden for at udfolde dine kreative evner! De talrige baggrunde, cliparts og designs giver dine fotoprodukter det sidste pift. Du kan også designe dine fotoprodukter i softwaren, når du er offline.

Pixum Appen

Lav din Pixum fotobog, fotokalender og andre fotoprodukter, når og hvor det passer dig - hent Pixum App.

Vores app fås til både Android og iOS, og er naturligvis helt gratis at bruge.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Tilmeld dig Pixums nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig Pixums nyhedsbrev, accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket, som findes i bunden af alle e-mails, eller ved at sende en e-mail herom til service@pixum.com.