Lav en fotocollage som vægbillede i bedste Pixum-kvalitet!

Gense nogle af de dejligste øjeblikke, du har haft - f.eks. som fotocollage på væggen i hjemmet.

Pixum Wandbild entdecken

Fotopanel: Frisk enkle billeder op med cliparts

Fotopaneler har en ganske speciel virkning, da panelet består af flere sammenhængende fotos eller grafik i logisk og tematisk rækkefølge. Cliparts giver dig mulighed for at hente endnu mere ud af dette usædvanlige vægbilledformat.

Den kendte Pixum-kvalitet

Det synes vores kunder om Pixum vægbillederne
Sådan gør du

Arbejd med cliparts: Kun muligt i Pixum fotounivers softwaren

Du har brug for Pixum fotounivers softwaren på din computer for at kunne arbejde med cliparts. Softwaren kan du indenfor kort tid downloade og installere gratis på din computer og du har et utal af flotte og forskellige cliparts, som du kan bruge til at pynte dine billeder op med. Det endda uden at have grafisk kendskab.

Sådan indsætter du cliparts:

 1. Start programmet Pixum fotounivers softwaren.
 2. Åbn et nyt projekt.
 3. Tilføj dine fotos eller din tekst.
 4. I venstre menuside vælger du punktet "cliparts."
 5. Vælg en kategori og træk det ønskede clipart over på produktet.
 6. Klik under clipartmotiverne på ikonet "mere" for at få adgang til flere cliparts - her venter dig mere end 40 katergorier, som blot venter på at blive opdaget og anvendt.

OBS! Cliparts i Pixum fotounivers softwaren er ikke kun til vægbilleder, men kan naturligvis også anvendes til de andre produkter, der tilbydes her.

Lad dig inspirere

Tips og tricks til dekorering af hjemmets vægge

Lad dig inspirere: Gør Pixums vægbilleder til en fast bestanddel af dit hjem! Pixums vægbilleder sørger for en hyggelig og personlig atmosfære i hjemmet.

Kreativt design af dit Pixum vægbillede

Er du på udkig efter inspiration til, hvordan du kan udsmykke hjemmets vægge. Uanset om du foretrækker et sjovt ordsprog, et klassisk familiefoto, kreative DIY-billeder eller noget helt fjerde, vil du kunne finde det rette ved Pixum!


Det kreative tip: Fotopanel i tegneseriestilen

En skøn idé, som du kan føre ud i verden med cliparts, er et fotopanel i tegneseriestil. Du begynder med et meget bredt og ret lavt vægbillede, fx med et galleritryk i 15×90 cm. Vælg nu et layout med flere fotos ved siden af hinanden. Indsæt nu sjove billeder af dine venner. En særlig virkning har sort-hvid billeder (anvend Pixum fotovisning, som befinder sig i Pixum fotounivers softwaren, til at bearbejde dine fotos) på en farvet baggrund.

Vælg nu de passende cliparts til at understrege billederne. Skønne tegneserieidéer finder du fx i en clipartkategorierne talebobler, smileys, pile eller scrap-design. Fortæl med cliparts dine egen lille historie.

Pixum tip

Fotopanelet fås i fire forskellige størrelser fra 60 × 15 cm og op til 120 × 20 cm ligesom du kan vælge mellem fire forskellige materialer akrylglas, galleritryk, aludibond og forexplade.

Lav en personlig Pixum fotobog - på farten eller hjemme i sofaen... du bestemmer!

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Onlinedesigneren

  • Hurtigt design:

   Lav direkte online på hjemmesiden.

  • Enkelt valg:

   Fleksible indstillinger.

  • Vores anbefaling:

   Hurtigt design uden software.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Fotounivers softwaren

  • Grænseløst design:

   Alle Pixum fotobøgerne.

  • Nyeste funktioner:

   Altid nyeste udgave.

  • Vores anbefaling:

   Kreativt design med uendelige muligheder.

 • Den valgte Pixum fotobog kan i øjeblikket kun bestilles med Pixum fotounivers softwaren. Design Fotobogen på din PC/Mac eller vælg et af vores øvrige formater.

  Pixum fotounivers appen

  • Hurtigt design:

   Upload billeder direkte fra din smartphone.

  • Udvalget:

   De mest populære formater af fotobøger, fotokalendere mm.

  • Vores anbefaling:

   Design på farten fra din mobil eller tablet.

  fåes også til
  Android