Pixums onlinejulekalender

Vi håber, at du har haft en rigtig god jul, og at du har været tilfreds med vores onlinejulekalender. Vinderen af vores førstepræmie vil blive kontaktet snarest!

Det kunne du vinde

Pixums onlinejulekalender - en ny overraskelse hver dag

Velkommen til Pixums onlinejulekalender! Her venter dig 24 spændende overraskelser - gratis DIY-gaveidéer, tips til vores fotoprodukter, gode tilbud samt chancen for at vinde et forkælelsesophold for 2 personer på en dansk kro eller hotel og mange andre præmier.!

Onlinejulekalender: Lågerne

Hovedpræmie: Forkælelsesophold for 2 personer

Lad dig forkæle!

Lad dig og én, du holder af, forkæle på et godt hotel eller en hyggelig kro med Small Danish Hotels!

Pixums julekalender 2019 er afsluttet

Så er alle vinderne fundet og kontaktet! Mange tak til alle de kunder, der har deltaget, og til vores sponsorer.

Vi fra Pixum ønsker dig og dine kære et rigtigt godt år 2020!

Jul hos Pixum

Kreative julegaver

Forær enestående julegaver: Design dem vha. vores mange kreative værktøjer og med dine personlige billeder.

Enestående julegaver

Forær enestående julegaver: Design dem vha. vores mange kreative værktøjer og med dine personlige billeder.

Det er hurtigt og let at designe dine personlige julegaver - Find gaven i Pixums gaveguide!

Din tilmelding til Pixums nyhedsbrev

Med tilmeldingen til det personaliserede Pixum nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i alle e-mails eller ved at sende en besked til service@pixum.com.

Deltagelsesbetingelser & databeskyttelseserklæring


Deltagelsesbetingelser
  1. Arrangøren af onlinejulekalenderkonkurrencen er Pixum - Diginet GmbH & Co. KG, Industriestraße 161, 50999 Køln, Tyskland (efterfølgende "Pixum"). Det er gratis at deltage i konkurrencen, du kan kun deltage én gang per dag, og konkurrencen er ikke købsbetinget. Ved deltagelse accepterer du disse deltagelsesbetingelser. Deltagelse i de enkelte lodtrækninger er kun mulig på den pågældende kalenderlågedag.
  2. Alle myndige personer med bopæl i Danmark kan deltage. Personer ansat hos Pixum, Pixums julekalenderpartnere samt disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Deltageren i konkurrencen er udelukkende den person, hvis e-mailadresse blev opgivet ved deltagelsen af konkurrencen.
  3. Du deltager i konkurrencen ved at indtaste dine kontaktoplysninger i en onlineformular.
  4. Vinderne kontaktes pr. e-mail på den e-mailadresse, som blev opgivet i onlineformularen, og præmien sendes per e-mail eller til vinderens adresse, afhængigt af præmiens karakter.
  5. På hvilke dage, der udloddes en gevinst, ses bag de enkelte kalenderlåger. Der gemmer sig ikke en gevinst bag hver eneste låge. Julekalenderens præmier består bl.a. af et forkælelsesophold for 2 personer fra Small Danish Hotels, 2 x rygsække fra grünBAG, 2 x gavekort a 500 kr. til Sport24, 2 x ZOOven-årskort til hele familien fra Odense ZOO og gavekort til Pixum. Gevinsterne og deres værdi afsløres på de pågældende lågedage. Det er udelukkende muligt at deltage i konkurrencen om præmien/præmierne bag den enkelte låge på den pågældende kalenderlågedag.
  6. En kontant udbetaling af gevinsterne er ikke mulig. En gevinst kan ikke overdrages til tredjemand. Skulle den udloddede gevinst af ukendte årsager ikke stå til rådighed, forbeholder Pixum sig retten til at erstatte denne med en gevinst af tilsvarende eller højere værdi. Pixum forbeholder sig endvidere retten til at ændre, afbryde eller udskyde konkurrencen eller dele heraf uden varsel, skulle en uforudset hændelse, der forhindrer gennemførelsen af konkurrencerne, indtræffe. En hæftelse overfor deltagere, vindere eller tredjemand er udelukket.
  7. Ved at deltage i onlinejulekalenderen, giver du tilladelse til, at dit fornavn, det første bogstav af dit efternavn samt din bopæl (bynavn) må blive offentliggjort på Pixums hjemmeside, Pixum Danmarks officielle facebookside , og andre sociale mediekanaler.
  8. Alle vindere findes ved lodtrækning. Alle vindere kontaktes per e-mail senest 7 hverdage efter den kalenderlågedag, hvor vinderne blev udtrukket. Hører vi ikke tilbage fra vinderne senest 7 hverdage efter første kontaktforsøg, forbeholder vi os retten til at finde en ny vinder.
Databeskyttelseserklæring

Pixum overholder ved afholdelsen af konkurrencen alle lovkrav jf. den tyske persondatalov. Pixum forpligter sig til kun at gemme deltagernes personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at kunne gennemføre konkurrencerne. Pixum forpligter sig til ikke at overdrage personlige oplysninger til tredjemand eller til selv at benytte disse til i reklameøjemed (under "tredjemand" hører ikke virksomheder, som Pixum samarbejder med i forbindelse med afholdelsen af konkurrencen, eller virksomheder som står for levering af gevinsterne). Vindernes fornavne, det første bogstav i deres efternavne samt bopæle (bynavne) må offentliggøres på Pixums hjemmeside og/eller Pixum Danmarks officielle Facebookside og på andre af Pixums sociale medier. Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du, at vi gemmer dine persondata, så længe det kræves for afviklingen af konkurrencen.