Flotte og festlige julekort

Lav med få klik dine julekort online med egne fotos: Vælg blandt de mange formater og designs herunder.
Filter
Filtrer resultaterne
Markerede produkter
Udretning
Variant
Størrelse
papirtype
Foldning
1-sidet / dobbeltsidet tryk

*inkl. moms, ekskl. porto

* Leveringsomkostningerne finder du i vores aktuelle  prisliste.

Lav julekort direkte online

Merry X-MAS: Personlige julekort til familien fra Pixum

Julekortet blev opfundet i England tilbage i midten af det 19. århundrede. Traditionen med julekort kom til Danmark i slutningen af det 19. århundrede og den danske julekorttradition er kendt for et vist humoristisk indhold (nisser, der leger i sneen, kommer galt afsted etc.). Religiøse motiver er ikke så kendt i den danske julekorttradition som i lande med katolsk indflydelse.

Med et individuelt julekort fra Pixum kan du lade dine egne små nisser spille en stor rolle - kun din egen fantasi sætter grænsen.

Festligt og sjovt til dine Pixum julekort

Dine julekorts vigtigste del er dine fotos. Med en del kreativitet overbringer du ikke blot dine nærmeste en julehilsen, men får også smilet frem på læberne. Her finder du nogle idéer til de bedste fotos til julekortene:

 • Snemand: Byg en snemand og giv ham et ansigt med sorte sten til øjnene, en stor gulerod som næse og tørklæde og hat som den perfekte afslutning. Og lad familien stille sig op til fotoshoting med snemanden.
 • Julemand: Hele familien klæder sig ud: børnene som julemanden og nisser (alt efter antal børn) og mor og far som rensdyr.
 • Rudolf med den røde tud: Alle sætter et rensdyrgevir på hovedet og maler næsen rød.
 • Lysfest: Udstyr dit barn eller hund med en lyskæde (LED-lys bliver ikke varme!). Lad dog pga. sikkerheden ikke børn eller dyr uden opsigt.
 • Overskæg: Photobooth som alternativ til de traditionelle billeder. Photobooth er baseret på konceptet af de gamle pasfoto kabiner. Anvend fx til jul rensdyrgevir, julemandsskæg og hatte og meget mere, for på en sjov måde at "skjule" hvem der er hvem i familien.
 • Bogstaver: Lav af farvet karton store bogstaver af et ord med så mange bogstaver, som der er familienmedlemmer (fx XMAS, HO HO HO).
 • Hemmelighed: Forvandl din rude til en fotokulisse med snespray, hvor du lader et hul blive til overs. Her lader du børnene kigge igennem, mens du tager dine fotos.

Få med ganske få klik dine julekort fra Pixum

Så snart du har det passende foto, kan du starte på at designe dit kort. Vælg blandt over 5.700 layouts. Onlinedesigneren starter du ved blot at klikke på det ønskede kort. For at det skal gå hurtigt, finder du i onlinedesigneren kun de vigtigste funktioner. Indsæt dine fotos og tekst, bearbejd dine fotos og afgiv din bestilling. I vores software Pixum fotounivers softwaren, som du downloader og installerer gratis finder du mange flere muligheder for individuelt design af kort:

 • endnu flere layouts
 • frit design af et i første omgang tomt julekort
 • forskellige måder at bearbejde dine fotos på
 • arbejde med baggrunde, cliparts, rammer og masker
 • bestilling af kortsæt med 10 forskellige kort (fx 10 kort med forskellig tekst eller forskelligt motiv)
 • indsættelse af videoer med QR-kode

Start nu og lav dine personlige julekort, så du har julekortene parat til den store dag! - enten i onlinedesigneren eller med Pixum fotounivers softwaren.

Vis mere » Vis mindre »