Din rabatkode er:

3859EA4875DE9C2

Julekort fra Pixum med 10% rabat

For eksempel:

kun kr. 102,60 før kr. 114,00

Til oversigten »

Lav nu

Designfoldekortsæt lang fals M - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Unikke julekort med passende konvolutter kan bestilles her hos Pixum.

fra kr. 144,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Designpostkortsæt L - 10stk (etsidet tryk, postkortkarton glans)

Send kreative julekort som postkort. Smukke farver med vores høj kvalitets digitale tryk metoder.

fra kr. 114,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Designfoldekortsæt kort fals L - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Individuelle foto julekort i pakke af 10. Inkluderer konvolutter.

fra kr. 164,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Designfoldekortsæt lang fals L - 10stk (etsidet tryk, standardpapir, mat)

Enkelt side trykket julekort i pakke af 10 stks. Mange forskellige designs.

fra kr. 164,00

incl. moms, excl. Porto

Lav her

Bestil individuelle julekort med foto fra Pixum

Hos Pixum har du muligheden for at designe din egne individuelle julekort med foto. Det varmer i en kold tid når man modtager et kort til jul, så hvorfor ikke glæde sin familie, venner og benkendte med en kærlig tanke til jul. Det er nemt hos Pixum, du skal blot uploade dine bedste billeder, vælge et ønsket design og bestille. Vi fremstille derefter dine julekort med foto og sender dem hjem til dig, nemmere bliver det ikke at skabe glæde til jul.

Til julekorteneDet er nemt at bestille personlige Julekort med foto

På vores hjemmeside kan du finde en bred vifte af julekortdesigns og størrelser, som du kan vælge imellem. Vi har både store og små postkort, samt foldekort. Derudover kan du vælge imellem ikke mindre end 100 forskellige designs, så der er massere af muligheder for at finde netop det julekort med foto, som du finder perfekt. Udover dit yndlingsbillede, er der også plads til en individuel tekst. Der er ingen grænser for din kreativitet. Pixum hjælper dig med at skabe dine originale julekort med foto!

Et julekort med foto kan også benyttes til at takke forretningspartnere, kollegaer eller kunder. Et individuelt julekort er en personlig måde at takke nogen på ved afslutningen af året. Kortene er trykt på fotopapir af høj kvalitet med en høj opløsning og brillante farver. Bestil dine ekstraordinære og original julekort med foto hos Pixum, den førende og uafhængige prisbelønnede udbyder, af online-fototjenester i Danmark og Europa. Pixum tilbyder også en kompetent kundesupport, som er klar til at hjælpe, hvis du har nogen spørgsmål.

Lav dine Pixum Fotokort i dag. Vi sætter altid pris på vores kunders feedback og har blandt andet på Trustpilot fået 1705 anmeldelser, det giver os et gennemsnit på 7,9 ud af 10 Julekortene starter fra kr. 84,00

Flere interessante temaer

Bedst i test

Topkvalitet

  • Højkvalitative materialer
  • Fantastisk flotte farver
  • Løbende kvalitetskontrol

 

Hurtig levering

Din bestilling bliver leveret hurtigt og sikkert af vores partner PostNord.

PostDanmark

Sikker betaling (SSL)

  • Kreditkort (Visa/MasterCard/AmEx)
  • Dankort
*Rabatkoden er gyldig til og med d. 31.05.2020 og giver 10% rabat på vareværdien af alle fotokort i din bestilling. Porto beregnes ud fra prisliste. Tilbuddet gælder kun for nye kunder og kan kun indløses én gang pr. kunde, dennes husholdning, leverings- og regningsadresse. Der kan kun indløses én rabatkode pr. bestilling, det er derfor ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre rabatordninger.