20% rabat på din fotokalenderbestilling
20% rabat på din fotokalenderbestilling
For eksempel: Vægkalender A4 til nu kun kr. 143,20 - Normalpris kr. 179,00
Din rabatkode*:
257C4C2B58882C4
Lav din egen fotokalender her

Lav din personlige kalender med egne fotos hos Pixum

Med Pixum kan du lave din egen fotokalender og glæde dig over dine yndlingsmotiver hele året. Hvis du har nogle billeder, der ikke rigtigt har fundet en plads, hvor de kommer til deres ret, så lad dem ikke ligge og blive støvede i skabet eller på harddisken. Lav din egen individuelle kalender hos Pixum, hvor dine billeder kommer storartet til deres ret.

Med en kalender får du et sandt blikfang til væg eller skrivebord. På den måde har du altid dine enestående motiver for øje, om det nu drejer sig om billeder fra ferien, portrætter eller fotos af dyr: På vores kalendere ser de alle sammen strålende ud! Enten kan du på den måde selv igen og igen se på billederne, eller du forærer en kalender bort som en original og personlig gave. Med Pixum kan du lave din egen kalender og har så en speciel og nyttig gave, som alle med sikkerhed bliver glade for.

Der er mange muligheder for at lave din egen kalender

Det kan godt være svært at vælge: Afgør om du vil lave en vægkalender eller en bordkalender, vælg så mellem køkkenkalender, planlægningskalender eller årskalender Når du laver din egen fotokalender, har du både i format (A4, A3, A2 lodret, vandret eller kvadratisk format) i indbinding, papirvariant og også ved formgivningen mange muligheder for at give kalenderen et personligt præg. Der er ingen grænser for din kreativitet, når du selv laver din egen kalender.

Det er legende let at lave din egen kalender: Upload de ønskede motiver, sortér billederne i den rigtige rækkefølge og så kan du sende bestillingen af sted. Førsteklasses kvalitet og en god forarbejdning er en selvfølge for os. Stol på testvinderen Pixum, her skal du ikke være betænkelig ved selv at lave din helt egen kalender.

Dét mener vores kunder om Pixums fotokalendere